2019. december 16.,
hétfő, Etelka, Aletta napja

Paletta: Október 31-én érkezik Drakulics elvtárs

Hír TV

2019. augusztus 12., hétfő 19:00

A HírTV Paletta című műsorában Bodzsár Márk rendező beszélt az október 31-én érkező Drakulics elvtársról, továbbá szó lesz Győrfi Alen soron következő versenyérő, valamint Szandi hercegnő születésnapi nagykoncertjéről.

Október 31-én érkezik Drakulics elvtárs

Bodzsár Márk rendező új filmje, a Drakulics elvtárs október 31-én debütál a hazai, mozikban. Az Isteni műszak alkotóinak új filmje egy retro, kádár kori, humorban bővelkedő, groteszk alkotás. A rendező a vámpírok és a kádár kor iránti fiatal kori érdeklődését, olyan nagyszerű színészek segítségével mutatja be, mint például Balsai Móni, Walters Lili, Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Rába Roland, Túróczi Szabolcs, Bödőcs Tibor.

 

A Supersport-világbajnokság őszi folytatására készül Győrfi Alen

A Portugáliában hamarosan következő versenyéről mesélt, a 2007-ben Európa-bajnokká vált gyorsasági motorversenyző. Már maga mögött tudhat egy Daytona 200-on elért 13. helyezést, valamint a Donington pályáját is jól ismeri. Edzésekről, tesztelésekről, tervekről mesélt Szani Rolandnak, valamint a csaknem 300 km-es versenyekről, melyeken a tankolási időtől eltekintve, hosszú órákon át, szinte le sem száll a motorról.

 

Augusztus 21-én egy nagykoncerttel ünnepli születésnapját Szandi hercegnő

Augusztusban két klippremierrel érkezik majd, a gyermekek számára Szandi hercegnőként ismert előadóművész. Klajkó Szandra Egyszer volt című videóklipjében, a Réthy Fashionnek köszönhetően újrahasznosított ruhák és ékszerek láthatók. A környezettudatosságról, környezet védeleméről és az újra hasznosításról énekel a gyermekeknek, a 3 éve Noir Színház Jázmin és Hamupipőke hercegnőjeként is ismert Szandra. Szabadon című dalának klipje az augusztus 21-ei nagykoncerten látható majd először.

Hír TV