2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Paletta

Paletta: Október 31-én érkezik Drakulics elvtárs

A HírTV Paletta című műsorában Bodzsár Márk rendező beszélt az október 31-én érkező Drakulics elvtársról, továbbá szó lesz Győrfi Alen soron következő versenyérő, valamint Szandi hercegnő születésnapi nagykoncertjéről.

  • Paletta: Október 31-én érkezik Drakulics elvtárs

Október 31-én érkezik Drakulics elvtárs

Bodzsár Márk rendező új filmje, a Drakulics elvtárs október 31-én debütál a hazai, mozikban. Az Isteni műszak alkotóinak új filmje egy retro, kádár kori, humorban bővelkedő, groteszk alkotás. A rendező a vámpírok és a kádár kor iránti fiatal kori érdeklődését, olyan nagyszerű színészek segítségével mutatja be, mint például Balsai Móni, Walters Lili, Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Rába Roland, Túróczi Szabolcs, Bödőcs Tibor.

 

A Supersport-világbajnokság őszi folytatására készül Győrfi Alen

A Portugáliában hamarosan következő versenyéről mesélt, a 2007-ben Európa-bajnokká vált gyorsasági motorversenyző. Már maga mögött tudhat egy Daytona 200-on elért 13. helyezést, valamint a Donington pályáját is jól ismeri. Edzésekről, tesztelésekről, tervekről mesélt Szani Rolandnak, valamint a csaknem 300 km-es versenyekről, melyeken a tankolási időtől eltekintve, hosszú órákon át, szinte le sem száll a motorról.

 

Augusztus 21-én egy nagykoncerttel ünnepli születésnapját Szandi hercegnő

Augusztusban két klippremierrel érkezik majd, a gyermekek számára Szandi hercegnőként ismert előadóművész. Klajkó Szandra Egyszer volt című videóklipjében, a Réthy Fashionnek köszönhetően újrahasznosított ruhák és ékszerek láthatók. A környezettudatosságról, környezet védeleméről és az újra hasznosításról énekel a gyermekeknek, a 3 éve Noir Színház Jázmin és Hamupipőke hercegnőjeként is ismert Szandra. Szabadon című dalának klipje az augusztus 21-ei nagykoncerten látható majd először.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!