2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula 03:00

Paletta

Paletta: Női vitorlázók lepik el a Balatont

A hétfői Palettát egy könyvbemutatóval indítottuk, majd egy sportversennyel folytattuk és végül egy kis divattal zártuk.

  • Paletta: Női vitorlázók lepik el a Balatont

 

Mi a bűn, mi a bűnhődés? Jogosult-e egy ember ítélni egy másikat? Szilágyi István legújabb könyvéből ezekre is választ kaphatunk. A Palettában egy kritikussal, Groó Gáspárral beszélgettünk a kolozsvári író, Messze túl a láthatáron című regényéről.

Női vitorlázóknak rendeznek versenyt Keszthelyen. A mai adásból kiderül, miért indították útnak ezt a kezdeményezést, hogy csak és kizárólag nők legyenek a fedélzeten.  Sabján Annamária, Eb III. helyezett vitorlázó árult el részleteket a 4ladiescup Hungary – kizárólag női vitorlázóknak szervezett versenyről. 

Divattal zárult a Paletta hétfői adása, pontosabban a divat és az informatika kapcsolodásával. Hamarosan ugyanis a világon egyedülálló virtuális webtérben jelennek meg Balogh Adry divattervező munkái. 

Teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így románosítják el ma Nagyváradot

Így románosítják el ma Nagyváradot

Balázs D. Attila író, újságíró Szent László városának elrománosításáról írt mérföldkőnek számító cikket az Országépítő című folyóirat internetes oldalán. A szerző szerint mára nem csak Marosvásárhely, vagy Kolozsvár, de Nagyvárad is „műveleti területnek” számít Erdélyben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!