2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Paletta

Paletta: Negyed évezredes születésnap

A Hír TV Paletta című műsorának Hankó Balázs, a Semmelwies Egyetem stratégiai és fejlesztési rektorhelyettese volt a vendége aki a közelgő programokról és a 250 éve fennálló egyetemről beszélgetett Szani Roland műsorvezetővel.

  • Paletta: Negyed évezredes születésnap

Negyed évezredes születésnap

1769-ben Mária Terézia hozta létre, legalábbis oly módon, hogy a Nagyszombati egyetem mellé csinált egy orvosi kart, amely később az idén 250 éves fennállását ünneplő Semmelweis Egyetem lett. Ennek tiszteletére 10 hónapig tartó jubileumi ünnepsorozat veszi kezdetét. A részletekről Hankó Balázs, a Semmelwies Egyetem stratégiai és fejlesztési rektorhelyettese beszélt Sanyi Roland műsorvezetőnek.

Kiállítás a Pesti Vigadóban

Az MMA képzőművészeti tagozatának díjazottjainak kiállítása szeptember 22-ig látogatható a Pesti Vigadóban. Ámmer Gergő, szobrászművész diplomamunkája is a kiállított tárgyak között szerepel. A művészet szépségeiről és a kiállításról Sulyok Miklós, Németh Lajos-Díjas művészettörténész, kurátor, az MMA levelező tagja és Ámmer Gergő szobrászművész meséltek.

Díjazzák a felelőségteljes férfiakat

2017-ben adták át első alkalommal, most már a III. Gránitoroszlán díjátadó lesz novemberben. Jelenleg is tart a nevezés, melynek két útja van. Az egyik, ha valaki ír egy 2000 karakterből álló esszét, hogy ő miért érdemelné meg a díjat a másik pedig, ha valaki ír valakiről, hogy szerinte miért kaphatná meg. 5 kategóriában lehet nevezni a Férfiak Klubja által alapított díjra. Az apa, a férfi pedagógus, a mester, közéleti és a felelős üzletember. A részletekről Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója beszélt.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!