2020. december 4.,
péntek, Borbála, Barbara napja

Paletta: Nagy népszerűségnek örvendenek a Liget-projekt eddig átadott elemei

Hír TV

2020. november 9., hétfő 14:08

A Hír TV Paletta című műsorában ma beszélgettek a Liget-projektről, és annak népszerű beruházásairól. Dobó Kata pedig beszámolt arról, hogy beugrott a Játékszínbe egy darabba, de nemrégiben egy új filmet is rendezett.

Nagy népszerűségnek örvendenek a Liget-projekt eddig átadott elemei – erről beszélt Gyorgyevics Benedek a Liget Budapest Projekt Megvalósításáért Felelős Városliget Zrt. vezérigazgató Turda Adrienn műsorvezetőnek. A vezérigazgató hangsúlyozta, hogy arra törekszenek, hogy ütemezetten fejlesszenek, zárjanak le területeket és adjanak át új elemeket. Felhívta arra a figyelmet, hogy 2017 óta minden évben újabb és újabb attrakciókat adnak át, és most már látszik a liget Ajtósi Dürer sorhoz közeli részén az is, hogy tájépítészeti téren mik voltak az elképzelések.

Gyorgyevics Benedek elmondta, hogy a kutyás élménypark, a vakok kertje, az ifjúsági sportpályák, a Millenium Háza és a már-már legendásnak nevezhető nagy játszótér már elérhető a kikapcsolódni vágyóknak. A látogatói számok pedig azt igazolják, hogy népszerűek ezek a beruházások – húzta alá a vezérigazgató.

A műsor hátralévő részében Dobó Kata legújabb szerepéről és filmjéről is beszélt.

Teljes adás:

Hír TV

x
Rendkívüli hír