2021. március 6.,
szombat, Leonóra, Inez napja

Paletta: Mi a férfi szerepe a házasságban?

Hír TV

2021. február 8., hétfő 14:50

A férfiak házasságban betöltött szerepéről Bedő Imrét, a Férfiak Klubjának alapítóját és Várkonyi Attilát, Dj Dominique-t kérdezte Turda Adrienn műsorvezető.

Bedő Imre arról beszélt, hogy a házasság hetéhez kapcsolódóan a Férfiak Klubja vasárnapig online előadásokkal készül a témában, amelyekben a házasság fontosságát és szépségét szeretnék hangsúlyozni. A Férfiak Klubjának alapítója a beszélgetés során arra is kitért, hogy olyan világot élünk, amikor a házasság szépségének említése kapcsán sokan azt emlegetik fel, hogy „mennyire melós” is egy jó kapcsolatot fenntartani. Majd Bedő azzal folytatta, hogy véleménye szerint

a hitet kell a fiataloknak visszaadni, és megerősíteni őket abban, hogy a házasság nemcsak szürke, hanem jókedvű is lehet.

DJ Dominique rámutatott arra, hogy bár továbbra is magas a válások száma, de az elmúlt években egyre többen kötötték össze az életüket és nőtt a gyermekvállalási kedv is. Majd arról vallott, hogy őt a házasság és az apa szerep teljesen megváltoztatta.

Családos emberként számára a pandémia időszaka is sokkal inkább elviselhetőbb, és kevésbé bánja azt is, hogy számos fellépése elmaradt, hiszen így részese lehetett olyan feledhetetlen pillanatoknak, amelyek fontosak a baba és a család életében.

A műsorban foglalkoztak azzal is, hogy egyedülálló programot indít a kórházakban a Vodafone, illetve bemutatták a Csodás évek címmel megjelent, a kosárlabda szakosztály elmúlt 57 évéről szóló kötetet is.

Teljes adás:

Hír TV

x
Rendkívüli hír