2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Paletta

Paletta: Magyar karatés a világ 100 legjobbja között

Október végéig csodálhatjuk meg a szebbnél-szebb ékszereket, érmeket és tárgyakat a XII. Ötvösművészeti Biennálén. 20 éves magyar lány a világ legjobb 100 karatésa között és Halálfogytiglan címmel jelent meg az Omen legújabb albuma. A Hír TV Paletta műsorában ezekkel a témákkal indítjuk a hetet.

Közel 50 művész alkotása látható a XII. Ötvösművészeti Biennálén ékszertől a plasztikákig, érmektől a használati tárgyakig. A kortárs magyar ötvösművészet legnagyobb országos tárlatát egy hónapon át tekinthetik meg a Klebelsberg Kultúrkúriában. A Palettában a szervezők további részleteket árultak el.

Üde színfoltja volt a hétfői adásnak Klement Kármen, magyar bajnok karatés. A 20 éves tehetséget a világranglista legjobb 100 versenyzője között tartják számon. Célja az 50-be kerülés és ezt követően az olimpia. Számos sportban kipróbálta magát, de hogy miért éppen a karate mellett döntött elárulja a műsorban.

Kemény rockkal zárjuk a hét első Palettáját, megjelent az Omen zenekar legújabb albuma, a Halálfogytiglan. A lemezről Nagyfi Lászlót faggattuk.

A teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!