2023. 06. 11. Vasárnap Barnabás napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Paletta

Paletta: Magyar karatés a világ 100 legjobbja között

Október végéig csodálhatjuk meg a szebbnél-szebb ékszereket, érmeket és tárgyakat a XII. Ötvösművészeti Biennálén. 20 éves magyar lány a világ legjobb 100 karatésa között és Halálfogytiglan címmel jelent meg az Omen legújabb albuma. A Hír TV Paletta műsorában ezekkel a témákkal indítjuk a hetet.

  • Paletta: Magyar karatés a világ 100 legjobbja között

Közel 50 művész alkotása látható a XII. Ötvösművészeti Biennálén ékszertől a plasztikákig, érmektől a használati tárgyakig. A kortárs magyar ötvösművészet legnagyobb országos tárlatát egy hónapon át tekinthetik meg a Klebelsberg Kultúrkúriában. A Palettában a szervezők további részleteket árultak el.

Üde színfoltja volt a hétfői adásnak Klement Kármen, magyar bajnok karatés. A 20 éves tehetséget a világranglista legjobb 100 versenyzője között tartják számon. Célja az 50-be kerülés és ezt követően az olimpia. Számos sportban kipróbálta magát, de hogy miért éppen a karate mellett döntött elárulja a műsorban.

Kemény rockkal zárjuk a hét első Palettáját, megjelent az Omen zenekar legújabb albuma, a Halálfogytiglan. A lemezről Nagyfi Lászlót faggattuk.

A teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Globál - Jeffrey Sachs nem kertel: Amerika gőgje vezetett az ukrán háborúhoz

Globál - Jeffrey Sachs nem kertel: Amerika gőgje vezetett az ukrán háborúhoz

Jeffrey Sachs politikai elemző, tudós, közgazdász. Ő volt Mr. Sokktrápia, aki latin-amerikai és európai országoknak adott gazdasági tanácsokat. Az ENSZ Fejlesztési Bizottságánál volt vezető és a Columbia Egyetemen tanított. Ő vezette a Lancet brit orvosi szaklap koronavírus eredetét kutató bizottságát. Ő mondta ki először, hogy amerikai kutatóprogram keretében jöhetett létre a világjárványt okoz vírus. Az elsők között vetette fel, hogy Amerika áll az Északi Áramlat felrobbantása mögött. A háborúról pedig azt mondta, hogy a washingtoni gőg vezetett a vérontáshoz.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!