2019. augusztus 25.,
vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Paletta: Jótékonysági est a Nemzeti Színházban

2019. május 2., csütörtök 16:31

A Paletta című műsorban Keresztes Ildikó mesélt fellépéséről a Kárpátalja Tehetségeiért szervezett jótékonysági esten a Nemzeti Színházban, továbbá a Liget Budapest Projektről is beszélgettek vendégeink, valamint a kiállításról, amelynek központjában a nők és az anyák állnak.

Megkezdődtek a Magyar Zene Háza kivitelezésének magasépítési munkálatai. Vendégünkkel összegeztük, hogy hol tart Európa legnagyobb kulturális tartalmú városfejlesztése, a Liget Budapest Projekt kiemelt beruházásainak kivitelezése, de szó volt a 2019-ben elkészülő projektekről is.

„Ma Donna” címmel volt látható kiállítás a Várkert Bazárban. A tematikus kiállítás célja, hogy érzékeltessék a női jelleg mindannyiunk számára adott olyan jelentését, amit a magyar hagyományokban mindig különleges tisztelet övezett. Az eseményről a kiállítás főszervezője, Major Gyöngyi, és az egyik kiállító, Mészáros Géza beszélgettek.

És „Együtt Kárpátalja Tehetségeiért” címmel jótékonysági estet tartanak a Nemzeti Színházban. A rendezvényről Keresztes Ildikó énekest és Molnár Dalmát, az Együtt Mindannyiunkért Alapítvány elnökét kérdeztük.

 Hír TV