2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Paletta

Paletta: Ingyenes masszázs egészségügyi dolgozóknak

  • Paletta: Ingyenes masszázs egészségügyi dolgozóknak

Jótékonysági kezdeményezés – Ingyenes masszázs egészségügyi dolgozóknak

Elvesztünk a különféle masszázsok világában, Szani Roland műsorvezető vendége volt Szijártó Nikolett, klinikai masszőr, kozmetikus.

 

Ingyenes vezetéstechnikai tréninget szervez a HUMDA a Zalazone járműipari tesztpályán

Lázár László, a HUMDA kommunikációs igazgatója beszélt a motoros vezetéstechnikai tréningről és a Forma 1-et érintő kérdésekről.

 

Nyáron sem kell a cukorbetegeknek lemondani az édességről

Dr. Takács Hajnalka, dietetikus, a Smartfood szakmai vezetője mesélt a nyári édességek és cukormentes táplálkozás adta lehetőségekről.

 

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!