2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Paletta

Paletta: Házi koncertre készül a Kaláka együttes február 14-én

  • Paletta: Házi koncertre készül a Kaláka együttes február 14-én

 

A legkiválóbb magyar teljesítmény díjára jelölték az ivánci szociális otthonban élőket és dolgozókat is. A Palettában Varga Annamária a Vas megyei szociális otthon vezetője és Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár.

Ingyenes elektronikus tanagyag segíti a vállalkozásokat. Hogy pontosan miről is van szó Pál Kata projektvezető és Személyi László a program szakértői vezetője.

Különleges házi koncertre készül a Kaláka együttes február 14-én. Az eseményről Gryllus Dániel mesélt a Palettában.

Teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!