2020. augusztus 15.,
szombat, Mária napja

Paletta: Fiatalos életörömtől lüktető új előadás a Magyar Nemzeti Balettben

Hír TV

2019. szeptember 9., hétfő 18:32

Indul a hét és indul a Paletta is: lélekemelő programokkal várja a hétvégén kezdődő Ars Sacra Fesztivál az érdeklődőket, jótékonysági futás lesz vasárnap a Fészek Gyermekvédő Egyesület javára és végül fiatalos életörömtől lüktet a Magyar Nemzeti Balett új előadása, az Episode 31.

XIII. ARS SACRA FESZTIVÁL – „Legyenek mindnyájan egyek”

 Minden év szeptember harmadik hetén, a Kulturális Örökség Napjaival egy időben rendezik meg az ország legrangosabb szakrális művészeti ünnepségsorozatát, az Ars Sacra Fesztivált. Szeptember 14. és 22. között határon innen és túl, több mint hatszáz ingyenes programmal, közel 400 helyszínen várják az érdeklődőket. Az eseménysorozatról Völner Eszter és Schallinger- Fodil Artúr mesélt a Palettában.

JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS A FÉSZEK GYERMEKVÉDŐ EGYESÜLET JAVÁRA

Immár ötödik alkalommal rendezik meg a jótékonysági futást Érden a Fészek Gyermekvédő Egyesület javára. A Palettában Biri Imre főszervező mellett kolléganőnk György–Horvát Zsuzsa és Szekeres Adrienn énekesnő mesélt az elmúlt évek tapasztalatairól.

EPISODE 31

Fiatalos életörömtől lüktet a Magyar Nemzeti Balett új előadása. Az Episode 31 a New York-i The Juilliard School végzős osztálya számára készült 2011-ben. 2019 szeptemberétől a Magyar Nemzeti Balett modern repertoárját színesíti.

A teljes adás: 

Hír TV