2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Paletta

Paletta: Felértékelődött a mozgás a karantén alatt

A Hír TV Paletta című műsorában többek között szó esett arról, hogy a karantén után miként érdemes újra neki kezdeni az edzésnek, de beszéltek arról is, hogy elvégezték Magyarországon a 11 ezredik szervátültetést.

  • Paletta: Felértékelődött a mozgás a karantén alatt

Borlai Gerzson edző a Paletta nézőinek elsőként az egyik budapesti bevásárlóközpont tetőteraszán tartott ingyenes edzésekre hívta fel a figyelmét. Olyan ismert trénerek tartanak ott többek között órákat, mint Rubint Réka, Katus Attila vagy Diószegi Ádám, akik arra motiválnak minket, hogy kezdjük el magunkkal foglalkozni, és szenteljünk nagyobb figyelmet az egészséges életmódnak – hangzott el.

Borlai szerint

a bezártság alatt felértékelődött a mozgás, és egyre többeknél jellemző, hogy heti két-három edzésen is részt vesznek akár online, akár a termekben vagy újabban szabadtéren.

Az edző az adásban egy könnyebb, otthon is végezhető gyakorlatot is bemutatott.

A műsor hátralévő részében Dr. Mihály Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója pedig arról beszélt, hogy mennyire fontos mérföldkő volt a 11 ezredik szervátültetés idehaza.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!