2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Híradó 18:30

Paletta

Paletta: Felértékelődött a mozgás a karantén alatt

A Hír TV Paletta című műsorában többek között szó esett arról, hogy a karantén után miként érdemes újra neki kezdeni az edzésnek, de beszéltek arról is, hogy elvégezték Magyarországon a 11 ezredik szervátültetést.

Borlai Gerzson edző a Paletta nézőinek elsőként az egyik budapesti bevásárlóközpont tetőteraszán tartott ingyenes edzésekre hívta fel a figyelmét. Olyan ismert trénerek tartanak ott többek között órákat, mint Rubint Réka, Katus Attila vagy Diószegi Ádám, akik arra motiválnak minket, hogy kezdjük el magunkkal foglalkozni, és szenteljünk nagyobb figyelmet az egészséges életmódnak – hangzott el.

Borlai szerint

a bezártság alatt felértékelődött a mozgás, és egyre többeknél jellemző, hogy heti két-három edzésen is részt vesznek akár online, akár a termekben vagy újabban szabadtéren.

Az edző az adásban egy könnyebb, otthon is végezhető gyakorlatot is bemutatott.

A műsor hátralévő részében Dr. Mihály Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat transzplantációs igazgatója pedig arról beszélt, hogy mennyire fontos mérföldkő volt a 11 ezredik szervátültetés idehaza.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!