2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Paletta

Paletta: Elrabolt Hungária címmel jelent meg a trianoni emlékév albuma

A Hír TV Paletta című műsorában ma többek között foglalkoztak az otthoni jakuzzik világával és felhívták a figyelmet a rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztás fontosságára is. Mindezek mellett bemutatták Pataki Tamás és Balázs D. Attila albumát.

Balázs. D. Attila a műsorban elmondta, hogy a november végén megjelent Elrabolt Hungária című albumban 100 képeslap szerepel, ez arra a 100 évre emlékeztet, amely a trianoni békeszerződés óta eltelt. A képeslapok ugyanakkor mind 1920 előttről származnak.

Pataki Tamás arról is beszélt, hogy az ikonikus helyszínek mellett a polgári élet emlékeit igyekeztek összegyűjteni ebbe az albumba. Olyan épületek és hidak is helyet kaptak a kiadványban, amelyek múlandóak, akár egyik napról a másikra is eltűnhetnek.

Balázs D. Attila az elhangzottakhoz hozzátette, hogy az eredeti elképzelésük az volt, hogy végigjárják a képeslapok helyszíneit, és megörökítik azok 2020-as állapotát, azonban a vírushelyzet közbeszólt, így maradtak az eredeti lapok, amelyek mellé érzékletes leírásokat mellékeltek.

A kötet a Magyar Patrióták Közösségének kiadásában jelent meg.

A műsorban az album mellett foglalkoztak az otthoni jakuzzizás élményével, valamint a rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztás is szóba került.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Holdfényfürdőzés a Hévízi-tavon

Szeptember 24-én, este 19.00 – 22.00 között különleges programra várja vendégeit a Hévízi Tófürdő. Idén először és utoljára, csak korlátozott létszámmal lehetőség nyílik az esti fürdőzésre a világhírű hévízi tavon.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!