2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Paletta

Paletta: Elrabolt Hungária címmel jelent meg a trianoni emlékév albuma

A Hír TV Paletta című műsorában ma többek között foglalkoztak az otthoni jakuzzik világával és felhívták a figyelmet a rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztás fontosságára is. Mindezek mellett bemutatták Pataki Tamás és Balázs D. Attila albumát.

Balázs. D. Attila a műsorban elmondta, hogy a november végén megjelent Elrabolt Hungária című albumban 100 képeslap szerepel, ez arra a 100 évre emlékeztet, amely a trianoni békeszerződés óta eltelt. A képeslapok ugyanakkor mind 1920 előttről származnak.

Pataki Tamás arról is beszélt, hogy az ikonikus helyszínek mellett a polgári élet emlékeit igyekeztek összegyűjteni ebbe az albumba. Olyan épületek és hidak is helyet kaptak a kiadványban, amelyek múlandóak, akár egyik napról a másikra is eltűnhetnek.

Balázs D. Attila az elhangzottakhoz hozzátette, hogy az eredeti elképzelésük az volt, hogy végigjárják a képeslapok helyszíneit, és megörökítik azok 2020-as állapotát, azonban a vírushelyzet közbeszólt, így maradtak az eredeti lapok, amelyek mellé érzékletes leírásokat mellékeltek.

A kötet a Magyar Patrióták Közösségének kiadásában jelent meg.

A műsorban az album mellett foglalkoztak az otthoni jakuzzizás élményével, valamint a rendszeres zöldség- és gyümölcsfogyasztás is szóba került.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!