2021. április 11.,
vasárnap, Leó, Szaniszló napja

Paletta: Dübörögnek a nyári fesztiválok!

Hír TV

2019. június 20., csütörtök 18:50

Megérkezett a nyár, megérkeztek a fesztiválok is: a Palettában ma a #KedvesZsámbék sorozat és a Mézesvölgyi Nyár programjai mellett egy kiállításról is beszámoltunk.

Például Zsámbékon, ugyanis egész nyáron tart a #KedvesZsámbék sorozat, amelyen ismert művészek, színészek, zenészek lépnek fel a Zsámbéki Romtemplomnál. A költői estekben, színházi előadásokban és izgalmas produkciókban gazdag eseménysorozat néhány programjáról Kamarás Iván Jászai Mari-díjas színművészt és Seres Tamás rendezőt kérdeztük.

És hamarosan elstartol Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja is, a Mézesvölgyi Nyár! A Veres 1 Színház alapította rendezvénysorozaton 16 előadással várják a nézőket. A stúdióban Venyige Sándor, a Veres 1 Színház igazgatója, valamint a társulat alapítótagja: Zorgel Enikő színész.

De a fesztiválok mellett egy kiállításról is beszámoltunk a Palettában: Porcelánra festett kultúrák címmel nyílt ugyanis Herendi Porcelán kiállítás, amelyen különleges porcelánokat csodálhatnak meg az érdeklődők. Mindez a Gül Baba Kulturális Központban, vendégünk volt a Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány vezérigazgatója, Szalai István.

Hír TV