2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Paletta

Paletta: Dübörögnek a nyári fesztiválok!

Megérkezett a nyár, megérkeztek a fesztiválok is: a Palettában ma a #KedvesZsámbék sorozat és a Mézesvölgyi Nyár programjai mellett egy kiállításról is beszámoltunk.

Például Zsámbékon, ugyanis egész nyáron tart a #KedvesZsámbék sorozat, amelyen ismert művészek, színészek, zenészek lépnek fel a Zsámbéki Romtemplomnál. A költői estekben, színházi előadásokban és izgalmas produkciókban gazdag eseménysorozat néhány programjáról Kamarás Iván Jászai Mari-díjas színművészt és Seres Tamás rendezőt kérdeztük.

És hamarosan elstartol Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja is, a Mézesvölgyi Nyár! A Veres 1 Színház alapította rendezvénysorozaton 16 előadással várják a nézőket. A stúdióban Venyige Sándor, a Veres 1 Színház igazgatója, valamint a társulat alapítótagja: Zorgel Enikő színész.

De a fesztiválok mellett egy kiállításról is beszámoltunk a Palettában: Porcelánra festett kultúrák címmel nyílt ugyanis Herendi Porcelán kiállítás, amelyen különleges porcelánokat csodálhatnak meg az érdeklődők. Mindez a Gül Baba Kulturális Központban, vendégünk volt a Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány vezérigazgatója, Szalai István.

Hír TV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!