2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Kémek a porfészekben - Rimmer Gábor története

Következik:

Híradó 12:00

Paletta

Paletta: Dübörögnek a nyári fesztiválok!

Megérkezett a nyár, megérkeztek a fesztiválok is: a Palettában ma a #KedvesZsámbék sorozat és a Mézesvölgyi Nyár programjai mellett egy kiállításról is beszámoltunk.

  • Paletta: Dübörögnek a nyári fesztiválok!

Például Zsámbékon, ugyanis egész nyáron tart a #KedvesZsámbék sorozat, amelyen ismert művészek, színészek, zenészek lépnek fel a Zsámbéki Romtemplomnál. A költői estekben, színházi előadásokban és izgalmas produkciókban gazdag eseménysorozat néhány programjáról Kamarás Iván Jászai Mari-díjas színművészt és Seres Tamás rendezőt kérdeztük.

És hamarosan elstartol Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja is, a Mézesvölgyi Nyár! A Veres 1 Színház alapította rendezvénysorozaton 16 előadással várják a nézőket. A stúdióban Venyige Sándor, a Veres 1 Színház igazgatója, valamint a társulat alapítótagja: Zorgel Enikő színész.

De a fesztiválok mellett egy kiállításról is beszámoltunk a Palettában: Porcelánra festett kultúrák címmel nyílt ugyanis Herendi Porcelán kiállítás, amelyen különleges porcelánokat csodálhatnak meg az érdeklődők. Mindez a Gül Baba Kulturális Központban, vendégünk volt a Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány vezérigazgatója, Szalai István.

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!