2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Paletta

Paletta: Dübörögnek a nyári fesztiválok!

Megérkezett a nyár, megérkeztek a fesztiválok is: a Palettában ma a #KedvesZsámbék sorozat és a Mézesvölgyi Nyár programjai mellett egy kiállításról is beszámoltunk.

  • Paletta: Dübörögnek a nyári fesztiválok!

Például Zsámbékon, ugyanis egész nyáron tart a #KedvesZsámbék sorozat, amelyen ismert művészek, színészek, zenészek lépnek fel a Zsámbéki Romtemplomnál. A költői estekben, színházi előadásokban és izgalmas produkciókban gazdag eseménysorozat néhány programjáról Kamarás Iván Jászai Mari-díjas színművészt és Seres Tamás rendezőt kérdeztük.

És hamarosan elstartol Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja is, a Mézesvölgyi Nyár! A Veres 1 Színház alapította rendezvénysorozaton 16 előadással várják a nézőket. A stúdióban Venyige Sándor, a Veres 1 Színház igazgatója, valamint a társulat alapítótagja: Zorgel Enikő színész.

De a fesztiválok mellett egy kiállításról is beszámoltunk a Palettában: Porcelánra festett kultúrák címmel nyílt ugyanis Herendi Porcelán kiállítás, amelyen különleges porcelánokat csodálhatnak meg az érdeklődők. Mindez a Gül Baba Kulturális Központban, vendégünk volt a Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány vezérigazgatója, Szalai István.

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Háborús nyerészkedéssel vádolják az Egyesült Államokat az Atlanti óceán innenső partján. Amerika nemcsak a négyszeres áron szállított cseppfolyósított gáz, de a megugrott fegyvereladások miatt is sokat profitál a háborúból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!