2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Paletta

Paletta: Bartók ihlette dupla lemezzel tér vissza Leslie Mandoki

A Hír TV Paletta című műsorában ma arról beszélgettek először, hogy ismét a világirodalmat helyezi a fókuszba a Pesttext Irodalmi Fesztivál, Leslie Mandoki pedig legújabb dupla albumát mutatta be a nézőknek.

  • Paletta: Bartók ihlette dupla lemezzel tér vissza Leslie Mandoki

A Németországban élő zenészt, zenei producert többek között arról kérdezte Turda Adrienn műsorvezető, hogy az Amerikában már COVID-himnuszként ismert Thank You című dalt mi ihlette, mi az üzenete.

Ezekben a vészterhes időkben, amiket élünk, nekünk, rockzenészeknek két feladatunk van: a társadalmi felelősségvállalás és a köszönetmondás, és a hála azoknak, akik a frontvonalban dolgoznak az egészségügyben és a betegellátásban vagy akár a kereskedelemben

– válaszolta – Leslie Mandoki, majd hozzátette, hogy ez egy nonprofit dal, amelyet egy New York-i egészségügyi szervezetnek ajánlottak fel. A beszélgetés során elhangzott, hogy a magyar egészségügyben dolgozókat is szeretnék egy hasonló akcióval megsegíteni.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!