2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Paletta

Paletta: Badacsonytomaj – a Szőlő és bor nemzetközi városa

A Hír TV Paletta című műsorában Krisztin N. László, Badacsonytomaj polgármestere és Varga Péter, a Varga pincészet tulajdonosa meséltek Badacsonytomajról és, hogy hogyan is lett a Szőlő és bor nemzetközi városa.

  • Paletta: Badacsonytomaj – a Szőlő és bor nemzetközi városa

2004-ben kapott városi rangot Badacsonytomaj, egyébként három település részből tevődik össze, Badacsonyörs, Hableány és maga Badacsonytomaj. A legenda szerint már a rómaiak is termesztettek szőlőt a vidéken. A város történetéről és híres borairól Krisztin N. László, Badacsonytomaj polgármeste ás Varga Péter, a Varga pincészet tulajdonosa mesélt.

VI. Riczu Imre Emlékverseny

Immáron hatodik alkalommal rendezik meg Törökbálinton a Riczu Imre emlékversenyt. A versenyről Pécskövi Tibor, VI. Riczu Imre emlékverseny szervezője és Elek Sándor, Törökbálint polgármestere beszéltek.

Emlékkiállítás és est

Szeptember 26-án nyílik a Kerényi Imre emlékkiállítás Balatonalmádiban. A részleteket Balatoni Mónika, dramaturgtól, a kiállítás szervezőjétől és Götz Béla, Jászai Mari-Díjas díszlettervezőtől tudhatjuk meg.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!