2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Paletta

Paletta: Aukción licitálhatnak Fábián Juli portréjára

A Paletta csütörtöki műsorából kiderült, mire fordítják a másfél éve elhunyt Fábián Juliról készült portré bevételét, továbbá elhangzott az is, mire készül az idén 50 éves P. Mobil zenekar.

A Paletta csütörtöki adásában szó volt a „Zsoltározó Zsiványok” című előadásról, amelyet augusztus 31-én tekinthetnek meg a zenekedvelők, Zsámbékon. Lackfi János József Attila-díjas magyar költő ószövetségi zsoltárok szövegeit ötvözte népzenei dallamokkal, amely egy különleges hangzásvilágú alkotást eredményezett. A műsorban Lackfi Johanna énekes és Kormány Bendegúz dobos árult el részleteket a nem mindennapi előadásról.

A Hír TV kulturális műsorának vendége volt Hullan Bea festőművész, aki egy portrét készített a másfél éve - hosszú betegség után - elhunyt Fábián Juliról, a Jazzy rádió felkérésére. Az olajfestményre aukción licitálhatnak a műgyűjtők október 4-ig. Az árverés teljes bevételét a Fábián Juli Emlékalapítványnak ajánlják fel.

Végül de nem utolsó sorban Schuster Lórántot a P. Mobil zenekarvezetőjét kérdezte a műsorvezető. Az 50 éves zenekar ugyanis útnak indította jubileumi, „Aranylakodalom” elnevezésű országjáró turnéját. A budapesti koncert augusztus 10-én lesz.  

HírTV 

 

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!