2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Kémek a porfészekben - Rimmer Gábor története 11:05

Paletta

Paletta: Aukción licitálhatnak Fábián Juli portréjára

A Paletta csütörtöki műsorából kiderült, mire fordítják a másfél éve elhunyt Fábián Juliról készült portré bevételét, továbbá elhangzott az is, mire készül az idén 50 éves P. Mobil zenekar.

  • Paletta: Aukción licitálhatnak Fábián Juli portréjára

A Paletta csütörtöki adásában szó volt a „Zsoltározó Zsiványok” című előadásról, amelyet augusztus 31-én tekinthetnek meg a zenekedvelők, Zsámbékon. Lackfi János József Attila-díjas magyar költő ószövetségi zsoltárok szövegeit ötvözte népzenei dallamokkal, amely egy különleges hangzásvilágú alkotást eredményezett. A műsorban Lackfi Johanna énekes és Kormány Bendegúz dobos árult el részleteket a nem mindennapi előadásról.

A Hír TV kulturális műsorának vendége volt Hullan Bea festőművész, aki egy portrét készített a másfél éve - hosszú betegség után - elhunyt Fábián Juliról, a Jazzy rádió felkérésére. Az olajfestményre aukción licitálhatnak a műgyűjtők október 4-ig. Az árverés teljes bevételét a Fábián Juli Emlékalapítványnak ajánlják fel.

Végül de nem utolsó sorban Schuster Lórántot a P. Mobil zenekarvezetőjét kérdezte a műsorvezető. Az 50 éves zenekar ugyanis útnak indította jubileumi, „Aranylakodalom” elnevezésű országjáró turnéját. A budapesti koncert augusztus 10-én lesz.  

HírTV 

 

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!