2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023

Következik:

Híradó 18:30

Paletta

Paletta: Aukción licitálhatnak Fábián Juli portréjára

A Paletta csütörtöki műsorából kiderült, mire fordítják a másfél éve elhunyt Fábián Juliról készült portré bevételét, továbbá elhangzott az is, mire készül az idén 50 éves P. Mobil zenekar.

  • Paletta: Aukción licitálhatnak Fábián Juli portréjára

A Paletta csütörtöki adásában szó volt a „Zsoltározó Zsiványok” című előadásról, amelyet augusztus 31-én tekinthetnek meg a zenekedvelők, Zsámbékon. Lackfi János József Attila-díjas magyar költő ószövetségi zsoltárok szövegeit ötvözte népzenei dallamokkal, amely egy különleges hangzásvilágú alkotást eredményezett. A műsorban Lackfi Johanna énekes és Kormány Bendegúz dobos árult el részleteket a nem mindennapi előadásról.

A Hír TV kulturális műsorának vendége volt Hullan Bea festőművész, aki egy portrét készített a másfél éve - hosszú betegség után - elhunyt Fábián Juliról, a Jazzy rádió felkérésére. Az olajfestményre aukción licitálhatnak a műgyűjtők október 4-ig. Az árverés teljes bevételét a Fábián Juli Emlékalapítványnak ajánlják fel.

Végül de nem utolsó sorban Schuster Lórántot a P. Mobil zenekarvezetőjét kérdezte a műsorvezető. Az 50 éves zenekar ugyanis útnak indította jubileumi, „Aranylakodalom” elnevezésű országjáró turnéját. A budapesti koncert augusztus 10-én lesz.  

HírTV 

 

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Karikó Katalin átvette a Nobel-díjat + videó

Karikó Katalin átvette a Nobel-díjat + videó

Vasárnap adta át a svéd király a tudományos élet legnagyobb elismerését, a Nobel-díjat. Krausz Ferencen kívül Karikó Katalint is kitüntették Stockholmban. A HírTVélőben közvetítette a rangos ceremóniát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!