2021. január 27.,
szerda, Angelika napja

Paletta: Augusztus 10-én ismét Szécsi Pál Emlékkoncert

2019. augusztus 9., péntek 18:51

A műsor első részében Polgár Tünde, a SULIPAKK tanszergyűjtő akció megálmodója, a Baptista Szeretetszolgálattal közös együttműködésükről mesélt. Mint mondta, a korábbi cipősdoboz akció mintájára, örömmel fogadják a színes ceruzákat, körzőket, tolltartókat, kötelező olvasmányokat. A hátrányosabb helyzetű családok és iskolák részére gyűjtenek, minden olyat, amire egykor szükségünk volt. Augusztus 22-én, a Corvinban, több hazai hírességgel és influenszerrel, egy közös SULIPAKKoló bulit is tartanak, melyre várják a fiatal adakozókat.

Máté Roland egy péntek esti bulin lett rosszul, majd másnap kiderült, a helyzet súlyosabb. A szerkesztő-riporter bal lábát térdtől lefelé amputálni kellett, hogy artériájának elzáródását követően, élete megmenthető legyen. Felépüléséről, rehabilitációjáról, a történtek következményeiről mesélt egy év távlatából Szani Rolandnak.

Szécsi 75 elnevezéssel indított emlékkoncert sorozatot Gergely Róbert kétszeres Emerton-díjas színművész, énekes. Az augusztus 10-ei nagykoncert helyszíne a Csillebérci Szabadtéri Színház. A koncertsorozathoz olyan hírességek csatlakoztak, mint például Malek Andrea, Tóth Andrea, Vágó Bernadett, Kökény Attila és Pál Dénes. A közel kétórás koncert során zenekar, vokál, tánckar és a közönség segítségével együtt éneklik el Szécsi Pál legnagyobb slágereit. Gergely Róbert nevéhez köthető egyébként a 2009-ben létrehozott Gergely Theáter utazószínház, mely idén ősztől, a Rosario Galli írta Nő a tét sikereinek köszönhetően, a Premier Kultcaféban lesz látható.

Hír TV

 

x
Rendkívüli hír