2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Paletta

Paletta: Állami ösztöndíjat kaptak a fiatal zenei tehetségek

Fekete Gyula a Zeneakadémia tanszékvezetője és Scheuring Kata fuvolaművész mesélt a magyar zenei életről és a fiatal tehetségekről.

  • Paletta: Állami ösztöndíjat kaptak a fiatal zenei tehetségek

Három kategóriában huszonnégy fiatalt díjaztak a Budapesti Zeneakadémián. Fekete Gyula és Scheuring Kata meséltek a versenyről, a díjazottakról, a magyar zenei életről, valamint arról, milyen lehetőségei vannak a mai fiatal tehetségeknek.

Továbbá Zeffer András billentyűs közös produkcióra készül Rhoda Scottal, a Hammond-orgona királynőjével. A budapesti koncertről és a készülődésről mesélt a zeneszerző.

Májusban lesz a premierje a Hogyan Nevezzelek? című előadásnak a Veres1Színházban. A kortárs-francia vígjátékról, műhelytitkokról, továbbá a próbafolyamatról Venyige Sándor a Veres1Színház igazgatója és Verebes Linda színművész meséltek.

 Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!