2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Rózsa Miklós a filmzenekirály 03:00

Paletta

Paletta: Állami gondozásban élő gyermekek nyaralhattak

A tábor megszervezését a Fővárosi Önkormányzat támogatja a helyszín biztosításával.

  • Paletta: Állami gondozásban élő gyermekek nyaralhattak

A gyerekek különböző élménydús programokon, kirándulásokon, prevenciós előadásokon vehettek részt a Szülők Háza Alapítvány jóvoltából.

Magyar Zorro-képregény

Képregénysorozat jelenik meg Zorro legendájából magyar gyártásban. Tálosi András író műsorunkban elmondta: a jogtulajdonos beleegyezett, hogy használják a híres karaktereket, történeteket. A magyar Zorro-képregényt egy három fős csapat készíti és három évre tervezik a képregény gyártását, amelyből negyedévente jelenik majd meg újabb példány.

8080 méteres csúcs

A műsor vendége volt Varga Csaba hegymászó, aki meghódította a negyedik nyolcezres csúcsát a Himalájában. A hegymászó oxigénpalack és serpák nélkül jutott fel a 8080 méteres magasságba. A nem mindennapi vállalkozásról egy videó is készült, amelyből részletet is megtekinthettek a nézők a Paletta szerdai adásában.

 

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!