2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Bayer show 03:00

Paletta

Paletta: Afrika sztorik – Elindult a Ghána projekt

Hogy kerül Ghánába a Szülők Háza Alapítvány – erről beszélgetett a Paletta elején vendégével Turda Adrienn műsorvezető. Majd Dobogókő szépsége mellett a török tengerpart is megelevenedett Kállay-Saunders András legújabb klipjében, melyről az előadó maga számolt be a mai adásban. És egy hegyikerékpáros, aki rajong a kávéért: vendégünk Parti András volt.

  • Paletta: Afrika sztorik – Elindult a Ghána projekt

- Miért is ment a Szülők Háza Ghánába – tette fel a kérdést Turda Adrienn

- Ez egy népmesei történet tulajdonképpen, hiszen a Szülők Háza Alapítvány elsősorban családokat és család nélkül nevelkedő gyermekeket segít, támogat Magyarországon. De a módszertanra felfigyelt az Európai Unió is és így lettünk az Európai Unió egyik legjobb gyakorlata és ezt a hírt kapta meg a Világbank még 2014-ben és innen indult a Ghánai történetünk – felelte Regős Judit.

Azt, hogy a hegyi kerékpározást és a koffeint, mint legális doppingot hogyan lehet egy napon említeni,  valamint, hogy Kállay-Saunders Andrást mi ihlette meg legújabb dalához, a műsorból tudhatják meg az érdeklődők:

 

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Augusztus 4 -e és 7-e között zajlott a CPAC ( Conservative Political Action Conference) az Egyesült Államokban, Texas államban. Tóth Gábor, a HírTV külpolitikai újságírója, részt vett a konzervatívok legrangosabb konferenciáján.
Svenk: Vissza a '80-as évekbe

Svenk: Vissza a '80-as évekbe

A műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!