2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Paletta

Paletta: Adománygyűjtés a Tábitha Gyermekhospice Háznak

  • Paletta: Adománygyűjtés a Tábitha Gyermekhospice Háznak

VÁLTOZIK A SZAKKÉPZÉSI RENDSZER

Földesi Gyula, a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója a változó szakképzési rendszerről beszélt. Elmondta egy régi rendszer köszön vissza, ami szerint technikum és szakképző iskola van. A szakember elmondta, az látszik, hogy mindenki a gimnáziumban gondolja a jövője megalapozását, pedig egyre nagyobb igény van arra, hogy olyan gyakorlati szakembereket foglalkoztassanak, akik tudnak olyan feladatokat elvégezni, amikből egyre nagyobb a hiány.

ANNE FRANK NAPLÓJA – A BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ LEGÚJABB BEMUTATÓJA

Süle Dalma, operaénekes az Anne Frank naplóját játssza a budapesti operettszínházban, melynek február 15-én lesz a bemutatója. Az énekesnő elmondta a klasszikus zene mindig része volt az életének, de a mostani előadás érdekes élmény neki, melyből sokat tud tanulni.

SZÜLETÉSNAPI PÉNZADOMÁNYGYŰJTÉS A TÁBITA GYERMEKHOSPICE HÁZNAK

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója elmondta a tavalyi születésnapjakor a Heim Pál Gyermekkorháznak gyűjtött és mivel szép összeg gyűlt össze, arra gondolt idén, az 50. születésnapján is gyűjtést szervez.

Az idei sztárfellépő Király Linda, énekesnő, aki szerint nagyon fontos az adakozást, mivel az ember sokkal többet ad magának is, ha másoknak adakozik.

Adományozni a 10918001-00000090-59690008 bankszámlaszámra lehet, „születésnap” közleménnyel, de természetesen ruhákkal, játékokkal, élelmiszerekkel is lehet segíteni a rászoruló gyerekeken. A gyűjtés február 8-ig tart.  

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!