2020. szeptember 21.,
hétfő, Máté, Mirella napja

Paletta: Adománygyűjtés a Tábitha Gyermekhospice Háznak

2020. február 5., szerda 19:03

VÁLTOZIK A SZAKKÉPZÉSI RENDSZER

Földesi Gyula, a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója a változó szakképzési rendszerről beszélt. Elmondta egy régi rendszer köszön vissza, ami szerint technikum és szakképző iskola van. A szakember elmondta, az látszik, hogy mindenki a gimnáziumban gondolja a jövője megalapozását, pedig egyre nagyobb igény van arra, hogy olyan gyakorlati szakembereket foglalkoztassanak, akik tudnak olyan feladatokat elvégezni, amikből egyre nagyobb a hiány.

ANNE FRANK NAPLÓJA – A BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ LEGÚJABB BEMUTATÓJA

Süle Dalma, operaénekes az Anne Frank naplóját játssza a budapesti operettszínházban, melynek február 15-én lesz a bemutatója. Az énekesnő elmondta a klasszikus zene mindig része volt az életének, de a mostani előadás érdekes élmény neki, melyből sokat tud tanulni.

SZÜLETÉSNAPI PÉNZADOMÁNYGYŰJTÉS A TÁBITA GYERMEKHOSPICE HÁZNAK

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója elmondta a tavalyi születésnapjakor a Heim Pál Gyermekkorháznak gyűjtött és mivel szép összeg gyűlt össze, arra gondolt idén, az 50. születésnapján is gyűjtést szervez.

Az idei sztárfellépő Király Linda, énekesnő, aki szerint nagyon fontos az adakozást, mivel az ember sokkal többet ad magának is, ha másoknak adakozik.

Adományozni a 10918001-00000090-59690008 bankszámlaszámra lehet, „születésnap” közleménnyel, de természetesen ruhákkal, játékokkal, élelmiszerekkel is lehet segíteni a rászoruló gyerekeken. A gyűjtés február 8-ig tart.  

HírTV