2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Paletta

Paletta: Adománygyűjtés a Tábitha Gyermekhospice Háznak

  • Paletta: Adománygyűjtés a Tábitha Gyermekhospice Háznak

VÁLTOZIK A SZAKKÉPZÉSI RENDSZER

Földesi Gyula, a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója a változó szakképzési rendszerről beszélt. Elmondta egy régi rendszer köszön vissza, ami szerint technikum és szakképző iskola van. A szakember elmondta, az látszik, hogy mindenki a gimnáziumban gondolja a jövője megalapozását, pedig egyre nagyobb igény van arra, hogy olyan gyakorlati szakembereket foglalkoztassanak, akik tudnak olyan feladatokat elvégezni, amikből egyre nagyobb a hiány.

ANNE FRANK NAPLÓJA – A BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ LEGÚJABB BEMUTATÓJA

Süle Dalma, operaénekes az Anne Frank naplóját játssza a budapesti operettszínházban, melynek február 15-én lesz a bemutatója. Az énekesnő elmondta a klasszikus zene mindig része volt az életének, de a mostani előadás érdekes élmény neki, melyből sokat tud tanulni.

SZÜLETÉSNAPI PÉNZADOMÁNYGYŰJTÉS A TÁBITA GYERMEKHOSPICE HÁZNAK

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója elmondta a tavalyi születésnapjakor a Heim Pál Gyermekkorháznak gyűjtött és mivel szép összeg gyűlt össze, arra gondolt idén, az 50. születésnapján is gyűjtést szervez.

Az idei sztárfellépő Király Linda, énekesnő, aki szerint nagyon fontos az adakozást, mivel az ember sokkal többet ad magának is, ha másoknak adakozik.

Adományozni a 10918001-00000090-59690008 bankszámlaszámra lehet, „születésnap” közleménnyel, de természetesen ruhákkal, játékokkal, élelmiszerekkel is lehet segíteni a rászoruló gyerekeken. A gyűjtés február 8-ig tart.  

HírTV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!