2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Paletta

Paletta: A színházi és a zenei életről is mesélt Dánielfy Gergő

Egy éves Dánielfy Gergő és az Utazók együttes. A zenész-énekes karrierjéről, a zenekar életéről, színház és a zene kapcsolatáról mesélt.

  • Paletta: A színházi és a zenei életről is mesélt Dánielfy Gergő

Egy éves Dánielfy Gergő és az Utazók együttes. Zenéikben többnyire népzenei elemekkel tarkítva ötvöződik az akusztikus hangzásvilág a folk-pop elemeivel. Gergő élőben zenélt a stúdióban!

Aztán szó volt arról, hogyan lehet segíteni a sportolókat a mentális felkészülésben. Varga Diána mentális tréner elárulta nekünk!

Végül két kiváló tangóharmonikás járt nálunk! Miquéu Montanaro és Móser Ádám, akik most közös lemezt adnak ki! Tangók című albumuk nem más, mint közös utazás a harmonika-muzsika világában.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!