2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Paletta

Paletta: A színház akkor jó, hogyha élő, eleven és valódi párbeszédet kezdeményez a nézővel

Nagy sikert aratott a Bonaventura Gold Kft. kezeletlen ásványvize a 2. Sanghaji Ciie kiállításon, hamarosan bemutatja a Maladype Társulat az Yvonne című darabot a Fészek Művészklubban, Édes Anna történetének musical változatát pedig immáron ötvenedik alkalommal állítják színpadra. Ezekkel a témákkal foglalkoztak ma a Hír TV Paletta című műsorában.

  • Paletta: A színház akkor jó, hogyha élő, eleven és valódi párbeszédet kezdeményez a nézővel

Magyar világsiker a 2. Sanghaji Ciie kiállításon

Regőczi László, a Bonaventura Gold Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a nagyon jó minőségű ásványvizekből hiány van a világon. Az ő termékük azért kezeletlen, mert palackozás során semmilyen olyan anyagot nem adnak hozzá, amely bármilyen szinten is befolyásolná az élvezeti értékét. Az expón készült felvételeket mintegy 200 millión látták, és a helyi közösségi média révén is sokan megismerték az egyedi magyar terméket.

Zajlanak az Yvonne című dráma próbái

Balázs Zoltán, a Maladype Társulat alapítója és művészeti vezetője arról beszélt, hogy független színházként sokfelé mutatják meg magukat a világban. Az Yvonne című drámát ezért eleve úgy szervezik, hogy bármilyen térben könnyedén előadhassák. A társulat művészeti vezetője elmondta, hogy számukra fontos a nézővel való élő és aktív kapcsolat, és ezért sem a klasszikus címet adták a drámának, ezen a vonalon gondolták tovább a művet. A darab bemutatója január 25-én lesz a Fészek Művészklub színháztermében.

Édes Anna újra gyilkol – Kosztolányi klasszikusa musical változata

Ötvenedik alkalommal állítják színpadra Kosztolányi Édes Annájának musical változatát a RAM Colosseumban január 24-én. Tóth Ádám rendező és Kovács Bea színész, énekes avatta be a nézőket a musical rejtelmeibe, amely bizonyos pontokon eltér az eredeti színházi darabtól. A rendező kijelentette, hogy azért vitt be a musical változatba egy szokatlan, szellemvilággal összefüggő szálat, mert neki hiányérzete volt az eredeti dráma elolvasása után, így próbált magyarázatot találni arra, hogy a főhős miért követte el tragikus tettét.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Komoly büntetést kapott Mészöly Géza

Komoly büntetést kapott Mészöly Géza

Mészöly Géza, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője csütörtökön egy plusz két hónapos eltiltást kapott a debütáló mérkőzése utáni sajtótájékoztatón tett "rasszista tartalmú nyilatkozatáért".
Tarlós István: Karácsony Gergely elhajtotta a bicskei pedofilügy támogatást kérő áldozatait + videó

Tarlós István: Karácsony Gergely elhajtotta a bicskei pedofilügy támogatást kérő áldozatait + videó

2011-ben a főváros akkori vezetése, feljelentést tett a rendőrségen a Bicskén történtek miatt - erről beszélt Tarlós István az ATV-ben. A korábbi főpolgármester emlékeztetett: pár évvel ezelőtt a sértettek Karácsony Gergelyhez fordultak, de a városvezető nem indított vizsgálatot. Közben döntött a bíróság: rács mögött marad a bicskei gyermekotthon egykori igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!