2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története 03:00

Paletta

Paletta: A Szerb Kultúra Hónapja

A Hír TV Paletta című műsorában a szeptember 6. és október 4. között megrendezésre kerülő Szerb Kultúra Hónapjáról oszt meg részleteket Gyurity Milán, a Magyarországi Szerb Kulturális Központ elnöke Turda Andrienn műsorvezetővel.

  • Paletta: A Szerb Kultúra Hónapja

A szerb kultúra hónapja

Jubilál a szerb kultúra hónapja, idén tizedik alkalommal kerül megrendezésre. A Paletta vendége volt Gyurity Milán a Magyarországi Szerb Kulturális Központ elnöke, aki mesélt a programról és a Magyarországon élő szerb közösségről. Az összművészeti programsorozat szeptember 6. és október 4. között kínál programok az érdeklődőknek.

Jazz hegedűsök

Idén 10. születésnapját ünnepli a Peet project zenekar. Ferencz Péter, a zenekar vezetője, énekese és hegedűse beszél a 10 éves zenekarról és arról, hogy 5 évvel ezelőtt hogyan találkoztak Deseő Csaba, hegedű és brácsaművésszel, valamint a közös munkájukról. Legújabb lemezükön ugyanis a híres hegedűművész is közreműködik a zenekarral egy szám erejéig.

Egzotikus Európa – Juhász Árpád legújabb könyve

Több mint fél évszázad európai kalandozásaira emlékezik legújabb könyvében Juhász Árpád, geológus. Andorra és Moldávia kivételével minden európai országban járt. A személyes történetekkel tűzdelt kötet, nem csak információkat ad, hanem átszövik az élmények.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!