2020. április 4.,
szombat, Izidor napja

Paletta: A Malek Andi Soulistic frontembere Jazz fesztivált szervez a Gozsduba!

Hír TV

2019. május 21., kedd 18:55

Május 28-án és 29-én a Gozsdu udvarban a hazai jazzélet legkiválóbb szereplői lépnek fel. A rendezvény szervezője, Jáger Bandi zongorista-zeneszerző a jazz szakma legjobbjait nyerte meg a kétnapos eseményre. A fesztivál egyik főszereplője a Malek Andi Soulistic, Malek Andrea és Jáger Bandi formációja. A Hír TV Paletta című műsorában a formáció két tagja beszélt a közelgő eseményről.

„Mestermunkák” iparművészeti és tervezőművészeti kiállítás nyílt a Pesti Vigadóban. Mintegy 80 kortárs művésztől látható válogatás az utóbbi 10 évben készült munkáikból. A kiállításon hangsúlyosan vannak jelen a saját stúdiókban készült, egyedi, építészeti, formatervezői, kerámia, porcelán, ötvös, textil és üveg munkák. A részletekről két alkotó: Hefter László üvegművész és Szávoszt Katalin keramikusművész mesélt.

A Csak a Nőknek Magazin szervezésében kulturális élmény, divatbemutató, különleges gasztronómia és rengeteg meglepetés egy estén! A rendezvényen 5 nemzet, 5 eredethagyomány, 5 kultúra és azok 5 divatja kerül a közönség elé. Az eseményről többet megtudhattunk az est műsorvezetőjétől, Kovács Lilitől és Kautzky Armandtól, aki a rendezvényhez a hangját adta.

Hír TV