2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Paletta

Paletta: A makói modell sikerének titka

A Hír TV Paletta című műsorában többek között kiderült mi a makói modell sikerének titka.

  • Paletta: A makói modell sikerének titka

A Hír TV Paletta című műsorában Farkas Éva, Makó város polgármestere beszélt arról a modellről, amelyet még a vírus első hullámában dolgoztak ki. Ezzel a koncepcióval sikerült azt elérni, hogy minden munkahely megmaradt, és a dolgozók bérét sem kellett csökkenteniük.

Farkas Éva hangsúlyozta, hogy az országos intézkedéseket megtartva, az operatív törzs javaslatai mellett igyekeztek helyi döntéseket is hozni.

Ez a modell az elmúlt időszakig lehetővé tette országos turisztikai források igénybevételével, hogy meg tudták tartani a munkahelyeket a dél-alföldi városban és a béreket is száz százalékosan tudják biztosítani a munkavállalóknak, így a családokat is segítik.

A város polgármestere beszélt arról is, hogy a modell eredményességéhez hozzájárult az is, hogy a helyi vállalkozókkal konzultációkat folytattak. Farkas Éva kitért azokra az infrastrukturális fejlesztésekre is, amelyek a turisztikai ágazat felfuttatását szolgálják a városban.

A műsor hátralévő részében arról is szó volt, hogy sztárválogatottal edzett Détári Lajos, de a lányok nevelésével és az anyaság kérdéseivel is foglalkoztak.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!