2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Paletta

Paletta: A home office is támogatja az okosotthonok terjedését

A home office terjedésével felpörögtek a lakásfelújítások, ezen belül bővült az otthonukba intelligens megoldásokat választók száma, amelyet a következő két évben a felújításokhoz nyújtott állami támogatások tovább növelhetnek; a magyar piac a következő négy évben több mint duplájára nőhet - áll az okosmegoldásokat kínáló magyar startup, a Chameleon Smart Home Zrt. szerdai közleményében. A Paletta vendége volt Szarvas Péter, a Chameleon Smart Home Zrt. vezérigazgatója.

  • Paletta: A home office is támogatja az okosotthonok terjedését

A pandémia az ingatlanfejlesztés irányait is befolyásolja: a lakásoknak hosszú távon otthoni irodáknak is kell lenniük; a társasházakban megnő az igény a közösségi funkciók beépítésére, és az irodaházak tervezésénél is új igények jelentkeznek, mindezek pedig az automatizált intelligens épületek irányába terelik az építőipari ágazatot.

A Chameleon megbízásából, az újgenerációs online piacelemező cég, a D-TAG által végzett reprezentatív kutatásából kiderült, hogy mérhetően nőtt az okosotthonokkal kapcsolatos posztok és hozzászólások száma a közösségi médiában és az online felületeken, ami előrejelzi a kereslet várható bővülését.

A témában a Paletta vendége volt Szarvas Péter, a Chameleon Smart Home Zrt. vezérigazgatója.

A Csiky Gergely Színház online ünnepi kalendáriumot indított

Ünnepi kalendáriummal jelentkezik és online formában is megtartja a drámapedagógiai programját, valamint a Kortárs felolvasószínházi maraton elnevezésű rendezvényét a kaposvári Csiky Gergely Színház decemberben. A Paletta vendége: Dr. Fülöp Péter színházigazgató.

Tompos Kátyával és Takács Nikolasszal készített új dalt Káel Norbert

Tompos Kátyával és Takács Nikolasszal készített új dalt Káel Norbert. A zeneszerző zongoraművész a HírTV stúdiójában.

Teljes adás: 

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!