2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Paletta

Paletta: A Figyelő 2020-ban Merkely Bélát választotta az év emberének

A Paletta vendégei Chornitzer Péter, a Diákhitel Központ Zrt. ülzeti vezérigazgató-helyettese, Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettese és Sárközi Anita fonogram-díjas énekes voltak.

  • Paletta: A Figyelő 2020-ban Merkely Bélát választotta az év emberének

Indul a zseton! – Fiataloknak szóló verseny a pénzügyi tudatosságért

„Egymás között szólva a fiataloknak jobb dolguk is van annál, mintsem, hogy állandóan a pénzüket számolják, ami hol kevesebb, hol több, de azért rendjében mi azt látjuk, hogy az elmúlt 5 évben kifejezetten pozitív változások abban, hogy elkezdjenek a fiatalok gondolkozni, bevételekben, kiadásokban, megtakarításokban”

-          mondta a műsorban Chornitzer Péter.

A Figyelő 2020-ban Merkely Bélát választotta az év emberének

„A szerkesztőségünk egyöntetűen nagy többséggel kiállt Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora mellett, szerintem a kedves nézők is ismerik”

-          jegyezte meg Szajlai Csaba a téma kapcsán.

Téli dal – Szívhez szóló klippel jelentkezik Sárközi Anita

„Karácsonyi hangulata van? Persze, nyilván. A téli dal meg a hó, a karácsonyra asszociál az ember, de kifejezetten úgy készítettük ezt a dalt, hogy ne csak karácsonykor lehessen, hanem előtte is és utána is”

-          emelte ki Sárközi Anita.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk!

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk!

A kampányt berúgtuk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe.
Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Podcastot indít az MCC Magyar Összetartozás Intézete

Magna Hungaria címmel indít podcastot az MCC Magyar Összetartozás Intézete (MÖI). A közismert felületeken (YouTube, Spotify, Apple, Google) elérhető internetes hanganyag közeli és távoli határvidékekről, láthatatlan tájakról és korokról, történelemről és történelemhamisításról – a Kárpát-medencei magyarság húsba vágó kérdéseiről szól. Mindarról, ami megtart és itthon tart.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!