2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Paletta

Paletta: 5 leginspirálóbb konyhatrend 2020-ból

  • Paletta: 5 leginspirálóbb konyhatrend 2020-ból

5 leginspirálóbb konyhatrend 2020-ból

A konyha, ha lehet, egyre nagyobb és központi szerepet tölt be a családi életben. Ami idén nagy trend, hogy a konyhában elhelyezett konyhasziget is egyre nagyobb és körül is ülhető. Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke és Fülöp Judit főszervező beszéltek arról, mikkel várják február 28. és március 1. között a Konyhakiállításra látogatókat.

Versünnep 2020 – A nemzeti összetartozás évének jegyében

Kolti Helga, színművész, a Versünnep Alapítvány elnöke mondta el miket érdemes tudni képzési rendszerükről, mely rendkívüli irodalomóráin, szakavatott emberektől tanulhatják meg az érdeklődők a versmondást. Emellett az agy képalkotó képességének fiatal korban történő kialakításáról és fejlesztéséről is beszélt a közelgő Versünnep kapcsán.

Republic 30 – Örökérvényű slágerek és közös ünneplés március 14-én az Arénában

Boros Csaba, énekes, basszusgitáros és Patai Tamás, zenész, gitáros beszéltek a Republic együttes által bejárt és egyben képviselt útról. A 2013-as törés is szóba került, az együttes tagjai ugyanakkor a kezdetektől szem előtt tartják Bódi László "Cipő" szavait, mi szerint "Itt csere nincs!". Egyebek mellett március 14-ei koncertről is beszélgettek Szani Roland műsorvezetővel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az állatok is nehezen viselik a hőséget + videó

Az állatok is nehezen viselik a hőséget + videó

Nemcsak az emberek, de az állatok is nehezen viselik a nagy meleget. Pécsett az állatmenhelyen és az állatkertben is fokozottan figyelnek arra, hogy lakóikat ne érje egészségkárosodás a hőség miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!