2021. július 31.,
szombat, Oszkár napja

Paletta: 5 leginspirálóbb konyhatrend 2020-ból

Hír TV

2020. február 25., kedd 18:55

5 leginspirálóbb konyhatrend 2020-ból

A konyha, ha lehet, egyre nagyobb és központi szerepet tölt be a családi életben. Ami idén nagy trend, hogy a konyhában elhelyezett konyhasziget is egyre nagyobb és körül is ülhető. Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke és Fülöp Judit főszervező beszéltek arról, mikkel várják február 28. és március 1. között a Konyhakiállításra látogatókat.

Versünnep 2020 – A nemzeti összetartozás évének jegyében

Kolti Helga, színművész, a Versünnep Alapítvány elnöke mondta el miket érdemes tudni képzési rendszerükről, mely rendkívüli irodalomóráin, szakavatott emberektől tanulhatják meg az érdeklődők a versmondást. Emellett az agy képalkotó képességének fiatal korban történő kialakításáról és fejlesztéséről is beszélt a közelgő Versünnep kapcsán.

Republic 30 – Örökérvényű slágerek és közös ünneplés március 14-én az Arénában

Boros Csaba, énekes, basszusgitáros és Patai Tamás, zenész, gitáros beszéltek a Republic együttes által bejárt és egyben képviselt útról. A 2013-as törés is szóba került, az együttes tagjai ugyanakkor a kezdetektől szem előtt tartják Bódi László "Cipő" szavait, mi szerint "Itt csere nincs!". Egyebek mellett március 14-ei koncertről is beszélgettek Szani Roland műsorvezetővel.

Hír TV