2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Paletta

Paletta: 5 leginspirálóbb konyhatrend 2020-ból

5 leginspirálóbb konyhatrend 2020-ból

A konyha, ha lehet, egyre nagyobb és központi szerepet tölt be a családi életben. Ami idén nagy trend, hogy a konyhában elhelyezett konyhasziget is egyre nagyobb és körül is ülhető. Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke és Fülöp Judit főszervező beszéltek arról, mikkel várják február 28. és március 1. között a Konyhakiállításra látogatókat.

Versünnep 2020 – A nemzeti összetartozás évének jegyében

Kolti Helga, színművész, a Versünnep Alapítvány elnöke mondta el miket érdemes tudni képzési rendszerükről, mely rendkívüli irodalomóráin, szakavatott emberektől tanulhatják meg az érdeklődők a versmondást. Emellett az agy képalkotó képességének fiatal korban történő kialakításáról és fejlesztéséről is beszélt a közelgő Versünnep kapcsán.

Republic 30 – Örökérvényű slágerek és közös ünneplés március 14-én az Arénában

Boros Csaba, énekes, basszusgitáros és Patai Tamás, zenész, gitáros beszéltek a Republic együttes által bejárt és egyben képviselt útról. A 2013-as törés is szóba került, az együttes tagjai ugyanakkor a kezdetektől szem előtt tartják Bódi László "Cipő" szavait, mi szerint "Itt csere nincs!". Egyebek mellett március 14-ei koncertről is beszélgettek Szani Roland műsorvezetővel.

Hír TV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!