2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Paletta

Paletta: 30. Budafoki Pezsgő és Borfesztivál

A Hír TV Paletta című műsorának vendége volt Kemecsi Lajos, a Néprajzi Múzeum főigazgatója, Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere, Deutsch Anita, színész és Iván Szandra, a Ruby Harlem zenekar énekese.

  • Paletta: 30. Budafoki Pezsgő és Borfesztivál

Az eddigi legnagyobb gyűjtemény költöztetését valósítják meg a Néprajzi Múzeumban

Kemecsi Lajos, a Néprajzi Múzeum főigazgatója mesélte el, hogy több mint 260 ezer műtárgy, több ezer darabos hímes tojás gyűjtemény, bútorgyűjtemény, több millió oldalt tartalmazó archívum, filmtár, Közép- Európa legnagyobb néprajzi szakkönyvtára várja, hogy az eddigi kiállítási terület háromszorosának megfelelő helyre költöztessék át 2020-ra. A tervek szerint ugyanis a megszokott 5-7 év helyett eddigre terveznek átköltözni a Városligetben található új helyszínre. 

Idén 30. alkalommal kerül megrendezésre a Budafoki Pezsgő és Borfesztivál

Augusztus 30-án egy különleges koncerttel tervezik megnyitni a 30. Budafoki Pezsgő és Borfesztivált, melyen az elmúlt 30 év slágerei is hallhatók lesznek a 4 színpad 50 fellépőjének köszönhetően. Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere és Deutsch Anita, színész, a projekt művészeti vezetője beszélt arról, milyen programokkal kedveskednek az érdeklődőknek. Az ingyenes rendezvény a korlátozott befogadószáma miatt regisztrációhoz kötött. Koncertek, bor, pezsgő, gasztronómia, nyitott pincék, vásársor, képzőművészeti programok biztosan várják azokat, akik augusztus 30. és szeptember 1. között részt vesznek a fesztiválon. 

Megjelent a Ruby Harlem zenekar legújabb dala

Iván Szandra, a zenekar énekese és frontembere mesélt a dal születéséről. A szíved is benne van című számot Heilig Tamás producer segítségével alkotta meg. A Bostoni Berklee Egyetemen tanult énekesnőre a zeneszerzés, a zene, az emberekkel való közös munka szeretete mind jellemző. A 2017-ben alakult együttes lemezbemutató koncertje október 19-én lesz, Budafokon.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!