2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Paletta

Korál, improvizációk és jazz

 Idén 40 éves a Korál. Az alkalomból dupla CD-n jelentek meg az elmúlt 40 év legsikeresebb dalai, amelyeket a zenekar most szimfonikus változatban dolgozott fel. A kőfalak összekötnek címmel könyv jelent meg Sitke településről és kápolnájának 30 éves történetéről is. Első vendégünk Balázs Fecó, Kossuth-díjas énekes, zenész volt.

Mészáros Máté táncos, koreográfus darabjában a közönség által bemondott szavakra rögtönöznek a táncosok. A koreográfus-táncos azt vallja, ha sikerül kizökkenteni a nézőt a mindennapi kerékvágásból, akkor megérte táncolni neki. Mészáros Máténak jövőre a nemzeti táncszínházban és a brémai Goethe színházban is lesz darabja.

Kollmann Gábor a Budapest Jazz Orchestra igazgatója elmondta, hogy az együttes világsztárokkal lép színpadra karácsonyi koncertjén. Húsz éve kezdte meg pályáját Magyarország legnépszerűbb swing zenekara. A big band elmúlt húsz évét számos koncert és elismerés övezte.

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrissebb híreink

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!