2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Napi aktuális 05:00

Napról napra

Napról napra: Újabb botrányok a parlamentben

Parlamenti botrányok, ellenzéki pártokból kilépő személyek, ellenzéki pártok belharcai és az autósok megsarcolása is említésre kerültek.

  • Napról napra: Újabb botrányok a parlamentben

Hétfőn újabb botrány volt a Parlamentben: Hadházy Ákos újra egy molinóval zavarta meg az ülés rendjét. Kövér László később kétmillió forintos büntetéssel szankcionálta a politikus akcióját, amit Hadházy a héten az adófizetőktől kalapozott össze. A napirend előtti felszólalásokban a kormány politikáját és intézkedéseit kritizálta a DK és a Jobbik elnöke.

Az autósok sarcolására adott utasítást a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság vezetője. A Hír Televízió birtokába került felvételen Handl Tamás azt mondja, hogy háromszor több büntetést vár el alkalmazottaitól. Szerinte az nem teljesítmény, ha a közteresek csak 3 kerékbilincset raktak fel egy nap az autókra. Gyurcsány Ferenc egykori testőre azt is megjegyzi: a plusz bevételből a Főpolgármesteri Hivatal is kap.

Örömlányokhoz hasonlította a pártból kilépőket az MSZP elnöke. Tóth Bertalan szerint pártját senki sem tekintheti lábtörlőnek. A szocialisták első embere üzent a DK-nak is. Azt mondta: etikátlan és a közös ellenzéki politikát sem segíti, ha valaki az MSZP kifosztására építi személyzeti politikáját. Az átigazolásról meg akartuk kérdezni Dobrev Klárát is, de a Gyurcsány párt politikusa félrelökte riporterünket.

Folytatódnak a belharcok a Jobbikban. Nem mond le ugyanis és a mandátumát sem adja vissza a Holokausztnak emléket állító, Duna-parti cipőkbe köpködő Kulcsár Gergely. Jakab Péter korábban azt mondta róla: évek óta méltatlan arra, hogy képviselőként szolgálja a nemzetet. Szerdán Bencsik János jelentette be, hogy kilép a pártból, mert - ahogy fogalmazott - elege lett annak önpusztító és erkölcstelen politikájából. A Mi Hazánk Mozgalom szerint már csak idő kérdése a Jobbik teljes szétesése.

Vizsgálja a Fővárosi Kormányhivatal Budapest 10 városvezetőjének vagyonnyilatkozatát - tudta meg a Hír Tv. Sára Botond a híradónak hangsúlyozta: összeférhetetlenségi eljárást kezdeményeznek, mivel egy főállású polgármester és alpolgármester sem vehet fel fizetést két helyről, közpénzt pedig különösen nem. Hozzátette: egy ellenzéki főpolgármester-helyettessel, 3 ellenzéki polgármesterrel, 5 ellenzéki és egy kormánypárti alpolgármesterrel szemben merült fel összeférhetetlenség.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!