2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Napról napra

Napról napra: Luxusingatlant vett a CSOK-ból az MSZP elnöke

Húsvétra minden regisztráltat beolthatnak - mondta a miniszterelnök. Egyre több az ellentmondás a túlárazott gyöngyösi tesztek ügyében, és luxusházat vásárolt a CSOK-ból a szocialisták társelnöke. Többek között ezekkel a témákkal is foglalkoztunk a Napról napra legfrissebb adásában.

  • Napról napra: Luxusingatlant vett a CSOK-ból az MSZP elnöke

Nem lesznek további szigorítások

Nem lesznek újabb szigorítások, de tartani kell a szabályokat, mert hazánkban a fertőzések száma ismét emelkedni kezdett - jelentette be a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor elmondta, ha a kínai vakcinát is elkezdhetik itthon használni, akkor Húsvétra be lehet oltani 2 és fél millió regisztráltat.

Gyöngyösi tesztbotrány: „Aki akart, adott érte pénzt”

Egyre több az ellentmondás a túlárazott gyöngyösi tesztek ügyében. A vizsgálatot végző cég vezetője azt nyilatkozta a városi televíziónak, hogy a 2300 forintba kerülő teszthez még hozzászámolták többek között az irodahasználat költségét és a telefonszámlát is. A város baloldali polgármestere korábban többször is azt állította, hogy minden plusz költséget az önkormányzat fedez.

Luxusingatlant vett a CSOK-ból az MSZP elnöke

Luxusházat vásárolt a CSOK-ból a szocialisták társelnöke. A Pécs egyik legdrágább részén lévő ingatlan örök panorámával, hatalmas terasszal és dupla garázzsal rendelkezik. Tóth Bertalan házát egy volt szocialista képviselő cége építette.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!