2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Napról napra

Napról napra: Korrekt költségvetést szorgalmazott Brüsszelben a miniszterelnök

A Hír TV Napról napra című műsorában az elmúlt hét legfontosabb politikai eseményeit tekintheti meg.

  • Napról napra: Korrekt költségvetést szorgalmazott Brüsszelben a miniszterelnök

Elszállították a migránsokat, megindult a forgalom a szerb határnál

Pénteken megindult a forgalom a szerb magyar határon lévő Kelebiánál, miután a szerb hatóságok elszállították az ott gyülekező illegális migránsokat. Úgy tudni, a határ mellett tiltakozó migránsokat aznap éjjel két óra körül buszokra tették, majd rendőri kísérettel egy dél-szerbiai befogadóközpontba vitték.

Korrekt költségvetést szorgalmazott Brüsszelben a miniszterelnök

Sportszerűtlen az Unió költségvetésének elképzelése - hangsúlyozta Orbán Viktor Brüsszelben. A Hír TV-nek azt mondta a miniszterelnök, hogy az eddig bemutatott tervezet nem változtat az előző hét év rossz gyakorlatán és igazságtalanságokat tartalmaz.

Orbán Viktor: A konzervatív politika előfeltétele a gazdasági sikeresség

A konzervatív politika előfeltétele a gazdasági sikeresség - Ezt már Rómában mondta Orbán Viktor, a Nemzeti Konzervativizmus című konferencián. A miniszterelnök hangsúlyozta: Magyarországon a gazdaság folyamatosan bővül, a munkanélküliség az elmúlt években mérséklődött, és az államadósság is csökkent.

Fidesz: Jávor Benedek méltatlan Budapest képviseleltére

Méltatlannak tartja a Fidesz Jávor Benedeket a budapestiek, és a főváros brüsszeli képviseletére. A párbeszédes politikus szerintük elfogadhatatlan és közönséges bejegyzést engedett meg magának Novák Katalin római látogatásával kapcsolatban, ezért arra kérik Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy hívja vissza a tisztségéről a korábbi EP-képviselőt.

Megújul ismeretek és modern módszerek az új Nemzeti alaptantervben 

Politikai törésvonalak miatt kritizálják a Nemzeti Alaptantervet-mondta a Hír TV-nek a köznevelésért felelős államtitkár. Maruzsa Zoltán szerint a szakmai partnerek pozitívan reagáltak a NAT-ra, amelyet megújult ismeretek, és modern módszerek jellemeznek.

Az ellenzéki pártok szerint is náci Wass Albert

A Demokratikus Koalíció és a Párbeszéd szerint is antiszemita, náci író Wass Albert. Az EMMI parlamenti államtitkára azt mondta: nevetséges, hogy pont azok a baloldali pártok emelnek szót, akik a Jobbikkal fogtak össze. A Fidesz szerint a baloldal mindent támad, ami a nemzeti identitást erősíti.

Az MSZP nem foglalkozik a negatív kritikákkal

Nem tartja magát mérgező arcnak és nem foglalkozik a negatív hangokkal az MSZP elnöke. Tóth Bertalan ezt arra reagálva mondta el, hogy fő szövetségesük a Párbeszéd élesen kritizálta őket. Egyebek mellett kiüresedett széteső közösségnek nevezték az MSZP-t, amiben toxikus arcok vannak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!