2021. június 13.,
vasárnap, Antal, Anett napja

Napról napra: Hárommillió beoltott után dönt majd a kormány az újraindítás következő lépéseiről

Hír TV

2021. április 11., vasárnap 17:50

Megkezdődött az újranyitás. Még ebben a hónapban elérheti a négymilliót a beoltottak száma. Börtönnel fenyegette a kormánypártok tagjait Gyurcsány Ferenc. Többek között ezek voltak a Napról napra témái.

Újranyitottak az üzletek és a szolgáltatók, elmaradt a roham

Újranyitottak az üzletek, és a szolgáltatók is fogadhatnak mostantól vendégeket. A fokozatos nyitás első napján sokan mentek fodrászhoz, manikűröshöz, de a roham elmaradt.

Hárommillió beoltott után dönthetnek az újraindítás következő lépéséről

Hárommillió beoltott után dönt majd a kormány az újraindítás következő lépéseiről, ez akár napokon belül már lehetséges - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Gulyás Gergely azt mondta: hazánk Európában a leggyorsabban oltó országok közé tartozik, és a kormány tervei szerint még ebben a hónapban elérheti a 4 milliót a beoltottak száma.

Gyurcsány Ferenc: Maguknak nem lesz kegyelem

Börtönnel fenyegette a kormány-pártok tagjait Gyurcsány Ferenc az Országgyűlésben. A DK elnöke kijelentette, hogy a koronavírusban meghalt embereket a kormány ölte meg, és ezért jövőre, amikor szerinte az ellenzék győzni fog, börtönbe fogják vinni őket. A Fidesz szerint a DK a fenyegetések pártja. Kocsis Máté szerint Gyurcsány Ferenc arról nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról, és meghaltak.

Hír TV