2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Napról napra

Napról napra: Aggályos lehet a DK adatkezelése

A Hír TV Napról napra című műsorában az elmúlt hét legfontosabb politikai eseményeit tekintheti meg.

  • Napról napra: Aggályos lehet a DK adatkezelése

Horváth László: Méltánytalan mindenért a gyöngyöspatai iskolát felelőssé tenni

Verbálisan és fizikálisan is bántalmazták a gyöngyöspatai tanárokat. Ezt árulta el a Hír TV híradójának a szegregáció miatt elmarasztalt iskola egykori igazgatója. A pedagógus elmesélte, hogy volt olyan roma diák, akinek a nagymamája ütötte meg a tanárt. A térség fideszes országgyűlési képviselője azt mondta: a helyiek igazságérzetét bántja, hogy olyan család is kap kártérítést, ahol a nagymama két évet kapott tanár-bántalmazás miatt.

Kormányhatározat: Felfüggesztik a börtönkártérítések kifizetését

Felfüggesztik a börtönkártérítések kifizetését. Erről már hivatalos kormány-határozatot is hoztak. A Magyar Államtól több tízmillió forintot pereltek ki a rossz börtön-körülményekre hivatkozva. Magyar György ügyvéd szerint Magyarországon a jog- és a jogállam halott. Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára rágalomnak tartja az ügyvéd kijelentéseit.

Soros-terv újból

Kísértetiesen hasonlít Soros György 2015-ös tervére, a Macron-féle új bevándorlás-párti javaslat - jelentette ki a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Kovács Zoltán szerint az önmagát Európa megújítójának ki-kiáltó politikusok veszély helyett lehetőséget látnak a migrációban.

Aggályos lehet a DK adatkezelése

A Fidesz választ vár Gyurcsány Ferenc DK-elnöktől és pártjától arra a kérdésre, hogy "hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait" - erről a kormánypárt országgyűlési képviselője beszélt. Zsigmond Barna Pál szerint valami nagyon nem stimmel a Gyurcsány-párt adatkezelési gyakorlata körül".

3,6 százaléka teljesült az ígéreteknek

Karácsony Gergely kampány-ígéreteinek töredéke valósult meg főpolgármestersége első 100 napja alatt. Szakértők szerint ezt az időszakot elsősorban a politikai mészárlás, és a múlt embereinek helyzetbe hozása jellemezte.

Szinte semmi nem valósult meg a választási ígéretekből Erzsébetvárosban

Niedermüller Péter választási programjából is alig teljesült néhány ígéret az elmúlt 100 napban. Az erzsébetvárosi DK-s polgármester huszonnyolc vállalása maradt beváltatlan. Az al-polgármesterek számát viszont eggyel növelte a Gyurcsány-párti politikus.

Harminc vadonatúj épületet húznak fel az Egészséges Budapest Programban

Magyarország történetének legnagyobb kórházfejlesztési programja zajlik most - így értékelte az emberi erőforrások minisztere az Egészséges Budapest Programot. Kásler Miklós közölte: a központi régió egészségügyi intézményeit a fenntartó kilététől függetlenül felújítják vagy bővítik. Ezekre a fejlesztésekre mintegy 700 milliárd forintot biztosít a kormány.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Tragédia történt Ágasegyháza közelében + videó

Halálos baleset történt szombaton az 5301-es úton Ágasegyháza közelében - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére. A baon.hu úgy tudja, egy fiatal sofőr volt az áldozat.
Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

Megvan Csire Zsuzsi temetésének időpontja

A múlt hétfőn elhunyt Csire Zsuzsi, a szívbeteg debreceni lány. A tragédiát követően, pénteken az édesanyja a közösségi oldalán tette közzé, hogy mikor lesz a fiatal lány végső búcsúztatása - írja a haon.hu.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!