2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Napról napra

Napról napra: A Soros-hálózat szervezi a migrációt

A Soros-hálózatról, a Gyöngyöspata-ügyről, a Niedermüller-ügyről, a Jobbik és a baloldal kapcsolatáról illetve a kispesti vizsgálóbizottság megalakulásáról volt szó vasárnap este a Hír TV Napról napra című műsorában.

  • Napról napra: A Soros-hálózat szervezi a migrációt

Orbán: A Soros-hálózat szervezi a migrációt

A röszkei áttörés megmutatta, hogy továbbra is a határ-védelem és a migráció megfékezése az egyik legfontosabb feladat - mondta a miniszterelnök a közrádióban. Orbán Viktor kitért arra is, hogy véget kell vetni a börtön-biznisznek.

Levélben írták le a gyöngyöspatai tanárok, hogy mi is zajlik az iskolában

Verbálisan és fizikálisan is bántalmazták a roma diákok a gyöngyöspatai iskolában tanító pedagógusokat- ez derült ki abból a levélből, amit a kisvárosi iskola tanári kara juttatott el a Hír TV-hez. A pedagógusok eddig még nem adtak interjút, ugyanis félnek a településen élő romáktól.

Több ezren tüntettek Niedermüller kijelentése ellen

Több ezren tüntettek a gyűlölet és a kirekesztés ellen Erzsébetvárosban. Niedermüller Péter, a VII. kerület DK-s polgármestere ugyanis korábban "rémisztő képződménynek" nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket. A demonstráción többek között Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója, Bayer Zsolt publicista és Bajkai István is felszólalt.

Varga-Damm: Nincs szükség szorosabb kapcsolatra a baloldallal

Nincs szüksége a Jobbiknak arra, hogy még szorosabbra fűzze kapcsolatát a baloldallal - így nyilatkozott híradónknak Varga-Damm Andrea. A párt országgyűlési képviselője azt mondta: erős nemzeti karaktert szeretne látni a Jobbikban, azt azonban nem tudja, hogy az új vezető, Jakab Péter milyen irányba indítja a pártot. Múlt heti megválasztása óta Jakab több alkalommal azt jelezte, hogy együttműködne a baloldali ellenzékkel.

Megalakult a kispesti vizsgálóbizottság

Megalakult a korrupcióellenes és tényfeltáró vizsgálóbizottság Kispesten. A testületi ülésen felszólalt a korrupciós botrányban érintett Lackner Csaba is, aki tagadta, hogy törvénysértést követett volna el. Lackner a Hír TV kérdésére kijelentette: nem mond le tisztségéről, arra pedig nem válaszolt, hogy ő van-e a felvételen.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.
Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Tízezer hajós és még ennél is több turizmusban dolgozó megélhetése kerülne veszélybe, ha Karácsony Gergely kitiltja a hajók nagy részét a Dunáról. A Duna-parti Építési Szabályzat tervezett módosítása szerint a jövő évtől tiltanák ki a hajókat a legtöbb kikötőből. A 24 kikötő több mint felét pedig megszüntetnék.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!