2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napindító

Napindító – Már zajlik a magyar nyelv és irodalom érettségi + videó

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival kezdődik ma a tanév érettségi vizsgaidőszaka. A témáról Horváth Péterrel, a Nemzeti Pedagógus Kar elnökével beszélgettünk a Napindítóban.

  • Napindító – Már zajlik a magyar nyelv és irodalom érettségi + videó

Az Oktatási Hivatal adatai szerint a következő hetekben mintegy 1100 helyszínen várhatóan több mint 112 ezren érettségiznek. A vizsgákat május 3. és július 3. között a középiskolák és a kormányhivatalok szervezik. Május 6-án magyar nyelv és irodalomból adnak számot tudásokról a diákok. Az írásbeli vizsgák május 27-ig tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!