2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Radar 06:00

Napindító

Napindító - Gyermeket vár az Iron Lady

Hosszú Katinka várandóssága nem annyira lepte meg a közvéleményt, mert az úszónő az utóbbi időben nem jelent meg a különböző sportrendezvényeken. Juhász Milán arról kérdezte Wladár Sándort, a Magyar Úszó Szövetség elnökét, hogy mi vár a sportolóra a későbbiekben.

  • Napindító - Gyermeket vár az Iron Lady

Wladár Sándor a HírTV-nek úgy fogalmazott, Katinkával baráti és bizalmi a viszonya, és a sportolónő még tavaly év végén közölte, hogy a tervei közt szerepel a gyermekvállalás.

Ami a sportoló jövőbeli terveit illeti, Wladár Sándor elmondta, Katinka mindent elért az úszásban, köszönet illeti őt az elmúlt tíz évi teljesítményért. A visszatérésével kapcsolatban az elnök kifejtette, valószínűleg Katinka olimpián nem indul már többet.

 

További epizódok

Napindító - Egy év alatt megnégyszereződött a gyermekek ellen elkövetett bűnesetek száma

Napindító - Egy év alatt megnégyszereződött a gyermekek ellen elkövetett bűnesetek száma

Pedofil bűnözők buktak le, ezúttal Egerben. Napindító című műsorunk vendége volt Dr. Sófi Gyula osztályvezető főorvos, igazságügyi gyermekpszichiáter. Rámutatott, a pandémiának volt egy olyan negatív hatása is, hogy kiélezte a szülők és a gyermekek közötti konfliktushelyzeteket. 2023. március 30.
Napindító - Radics Béla, a megátkozott ember

Napindító - Radics Béla, a megátkozott ember

A negyven éve, 1982. október 18-án meghalt Radics Béláról Klacsán Gábor készített zenés, játékfilmes elemekkel dúsított dokumentumfilmet Szentesi Zöldi László és Bálint Csaba forgatókönyvéből. 2023. március 29.
Napindító - Rátonyi Róbert 100

Napindító - Rátonyi Róbert 100

A Rátonyi Róbert Színház emlékestje, mellyel névadójukra emlékeznek születésének 100. évfordulója alkalmából. Napindító című műsorunk vendége volt Rátonyi Trixi, a Rátonyi Róbert Színház igazgatója és Kiss Zoltán színész. 2023. március 29.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!