2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Napindító

Napindító - Gyermeket vár az Iron Lady

Hosszú Katinka várandóssága nem annyira lepte meg a közvéleményt, mert az úszónő az utóbbi időben nem jelent meg a különböző sportrendezvényeken. Juhász Milán arról kérdezte Wladár Sándort, a Magyar Úszó Szövetség elnökét, hogy mi vár a sportolóra a későbbiekben.

  • Napindító - Gyermeket vár az Iron Lady

Wladár Sándor a HírTV-nek úgy fogalmazott, Katinkával baráti és bizalmi a viszonya, és a sportolónő még tavaly év végén közölte, hogy a tervei közt szerepel a gyermekvállalás.

Ami a sportoló jövőbeli terveit illeti, Wladár Sándor elmondta, Katinka mindent elért az úszásban, köszönet illeti őt az elmúlt tíz évi teljesítményért. A visszatérésével kapcsolatban az elnök kifejtette, valószínűleg Katinka olimpián nem indul már többet.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!