2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Napi aktuális

Wintermatel Zsolt: Ha a baloldal kerül hatalomra, előbb vagy utóbb kifogy a mások pénzéből

Kiszivárgott levél. Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes szerint augusztusra csődbe juthat a főváros a közel 90 milliárd forintos mínusszal. Wintermatel Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője volt a Napi aktuális vendége.

  • Wintermatel Zsolt: Ha a baloldal kerül hatalomra, előbb vagy utóbb kifogy a mások pénzéből

Wintermatel Zsolt Margaret Thatchert idézve adásunkban elmondta, ha a baloldal kerül hatalomra, előbb vagy utóbb kifogy a mások pénzéből. 

2020 első negyedévében már voltak olyan nyilatkozatai a főpolgármesternek és a helyettesének is, hogy nem lesz pénz, el fog fogyni (...) és most tényleg el fog fogyni, ez egy jó látható stratégia volt arra, hogy ezt az alkalmatlanságot, pénzszórást, kasszakiürítést azzal leplezzék, hogy a folyamatos kommunikációkban azt mondják, más a hibás

- mutatott rá a politikus.

A Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője emlékeztetett, Gyurcsány Ferenc emberei vannak mindenhol, a cégek igazgatótanácsában, mindenhol és - tette hozzá -

jól láthatóan viszik ki a pénzt. 

Wintermantel Zsolt - utalva a Karácsony Gergelyt érintő 500 millió forintos botrányra - a főpolgármester egyetlen sikeres projektjének azt nevezte, ha ládát helyez ki valahova, akkor abban hirtelen százmilliók jelennek meg

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Soha ennyien nem szavaztak még roma szervezetre + videó

Soha ennyien nem szavaztak még roma szervezetre + videó

Az országos roma nemzetiségi választáson mindössze két szervezetnek sikerült listát állítania. A témában Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos, országgyűlési képviselő, a CIKÖSZ elnöke volt vendégünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!