2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Napi aktuális

Vitézy Dávid: Biztonsági és köztisztasági válság van ma a budapesti tömegközlekedésben + videó

Vitézy Dávid, az LMP főpolgármester-jelöltje bejelentkezett a Fidesz-tábor voksaiért, szerinte a győzelem kulcsa Szentkirályi Alexandra szavazóinak kezében van. A Napi Aktuálisban erről is kérdeztük.

  • Vitézy Dávid: Biztonsági és köztisztasági válság van ma a budapesti tömegközlekedésben + videó

Az utolsó Medián felmérés szerint a Fidesz főpolgármester-jelöltje sokkal jobban áll mint Ön, Karácsony Gergely pedig biztosan nyer a számok szerint – hangsúlyozta Velkovics Vilmos riporter.

Ez a felmérés még a Partizános vita előtt készült, én azóta azt a jelzést kapom a közvélemény-kutatóktól, hogy mind Karácsony Gergely, mint Szentkirályi Alexandra támogatottsága jelentős csökkenésben van és azt mind egyre többen felismerik, hogy az egyetlen esélyes kihívó én vagyok – mondta Vitézy Dávid.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Lehet-e durvább a foci? Miért Szoboszlainak kellett a pályára rángatni a hordágyat? Miért sétálgattak az ápolók? Zacher Gábort a botrányos ellátásról kérdeztük. A várólistákról, az ügyeleti rendszer átalakításáról és a palliatív ellátás fejlesztéséről pedig Takács Péter egészségügyi államtitkárral beszélgettünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!