2024. 09. 29. Vasárnap Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Ottó 03:00

Napi aktuális

Vidnyánszky Attila: Most nem tudom elképzelni, hogy folytassam + videó

Maradj Attila! Tucatjával állnak ki a színházi emberek a Nemzeti igazgatója mellett. Vidnyánszky Attilával, a Nemzeti Színház főigazgatójával beszélgettünk.

  • Vidnyánszky Attila: Most nem tudom elképzelni, hogy folytassam + videó

Szász Júliát kiengedték a kórházból, de nem tudtam még vele beszélni. Horváth Lajos Ottóval tudtam beszélni, reméljük, hogy őt holnap hazaengedik - kezdte az egyik legfontosabbal Vidnyászky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója. 

Bent voltam a színházban a baleset pillanatában, láttam, hogy valami baj van, rohantam le rögtön. A döbbenet és a fájdalom, borzalmas volt az az egy óra. Azért, mert nem tudtuk, hogy mi van velük. Nem tudtuk, hogy történtek-e komolyabb sérülések. Ezért vártam a másnapot, az éjszakát, hogy tudjam meg végül is, hogy mennyire sérültek meg. Az ég velünk volt, ez biztos, őrző angyalaink vigyáztak, mert tulajdonképpen sokkal nagyobb baj is történhetett volna - idézte fel a baleset körülményeit Vidnyászky Attila. 

A rendőrségi vizsgálatról elmondta, hogy csütörtökön megy a rendőrség és az általuk összeállított bizottsággal együtt ugyanazt a helyzetet közösen megvizsgálják.

Vidnyászky Attila kiemelte:

"Nem, nem számolok fel ezzel a karrierrel, hanem egyszerűen meg akarok egy picikét állni, egy kicsikét újragondolni ezeket a dolgokat. Ez az ügy abszolút becsületbeli számomra. A két ember felé éreztem azt, hogy mindenképpen van felelősségem. Azóta kitaláltam, hogy hogy lehetne úgy megcsinálni a jelenetet és ezért eszem magam, mert meg lehetett volna korábban, hogy ki lehetett volna korábban is találni, hogy semmilyen formában ne történhessék ez meg.

Nekem most a leginkább a meghatározó élményem az a kiállás mellettem. A neves személyiségeken túl az a több száz e-mail, SMS, amit nézőinktől, rajongóinktól, egyszerű emberektől kaptam, tehát az egészen csodálatos és megható".

Arra a műsorvezetői kérdésre, hogy mennyire gondolta komolyan a lemondás felajánlását, a főigazgató így reagált:

- Én felmondtam, tehát nem felajánlottam a lemondásomat, hanem fölmondtam. Ez egy különbség. Én úgy éreztem, hogy ez egy jel, úgy érzem, hogy itt egy picikét meg kell torpanni, egy kicsit meg kell állni, bizonyos dolgokat újra kell gondolni, a működésünket újra kell gondolni. Az előadásszámot esetleg újra kell gondolni, nem csak nekem, mindenkinek.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A tabella élére ugrottak Szoboszlaiék

A tabella élére ugrottak Szoboszlaiék

A Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 2-1-re győzött a Wolverhampton Wanderers vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombat esti mérkőzésén, sikerével pedig átvette a vezetést a tabellán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!