2022. 05. 16. Hétfő Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Napi aktuális

Végre egy igaz szó - Tucker Carlson új dokumentumfilmje hazánkról - az első visszhangok

Magyarország, mint példa - a déli, magyar határzár hatékonyságát méltatja Tucker Carlson, az amerikai neves konzervatív újságíró az itt forgatott Magyarország kontra Soros - harc a civilizációért című dokumentum-filmjében. A Fox News kommentátorának új műsora szerdán debütált az Egyesült Államokban. San Franciscóbólból kapcsoltuk Pataki Ildikót, a Magyar Diaszpóra Tanács tagját.

Pataki Ildikó közlése szerint nagyon várta az amerikai sztárújságíró Magyarországról forgatott filmjét! Kiemelte, a reakciók olyanok voltak, hogy milyen klassz, milyen szuper, végre egy igaz szó, végre a valóságot mutatja be, tehát nagyon jó visszhangot váltott ki.

Tucker Carlson a valóságot mutatja be Magyarországról (...) ha az ember rákeres arra, hogy miket mondanak róla, akkor láthatja, hogy őt is hazugságokkal, antiszemitizmussal támadják. Bizony a többi csatorna, akárcsak a CNN-re keresünk rá a baloldali mantrát fújja, sajnos

- tette hozzá. 

Teljes beszélgetés:

Exkluzív - Magyarország kontra Soros - hazánkban csak a HírTV-n Tucker Carlson új filmje – vasárnap 20 óra 30 perctől!

 

 

További epizódok

Stockholm szerint nem zárható ki, hogy Oroszország megtámadja Svédországot

Bejelentette NATO-csatlakozási igényét Finnország. Hamarosan követheti Svédország is. A Napi aktuálisban Bugnyár Zoltánt kapcsoltuk Svédországból. 2022. május 13.

Beregszász és Lemberg után Kijevben nyitnak újabb irodát az ökumenikusok

Együttműködési megállapodást kötött pénteken az Ökumenikus Segélyszervezet és a Finn Church Aid, hogy közösen dolgozzanak a háború következtében megrongálódott ukrajnai iskolák újjáépítésén. Erről is és az ukrajnai helyzetről is kérdeztük Lehel Lászlót, az Ökumenikus Segélyszervezet elnökét. 2022. május 13.

A Századvég 6,9 százalékos éves alapú GDP-bővülést vár az első negyedévre

A hatodik uniós szankciós csomagból akár ki is kerülhet olajembargó kérdése a magyar ellenkezés miatt - ezt a Politicónak szivárogtatták ki uniós diplomaták. Vendégünk volt Regős Gábor. A Századvég makrogazdasági üzletágvezetőjét a magyar gazdaság helyzetéről is kérdezte Gerhardt Máté. 2022. május 13.

Legfrissebb híreink

Radar: Kihívás a hegyekben

Akár a kezdők is kipróbálhatják a magashegyi túrázást Felsőtárkányban, a Bükk hegység első Via Ferrata pályáján.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!