2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Napi aktuális 00:10

Napi aktuális

Várólistások, figyelem! + videó

Ismét nyúlnak a várólisták az egészségügyben. Szürkehályog-, térd-, és csípőprotézis-műtétre várnak a legtöbbe, pedig pénz lenne. Az okokról a NEAK főigazgatója, Kiss Zsolt beszélt a kedd esti Napi aktuálisban. 

  • Várólistások, figyelem! + videó

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adatai szerint jelenleg 47 ezren várnak tervezett műtétre. 

Kiss Zsolt közlése szerint, az, amit most a NEAK fizet egy-egy beavatkozásért az összemérhető azzal, amit a magánellátásban is elkérnek.

Nem lehet a finanszírozás az akadálya, ráadásuk a várólista csökkentése érdekében vannak célzott programjaink az elmúlt  években 71 milliárd forintot fordítottunk arra, hogy ezt a helyzetet stabillá és hozzáférhetővé tegyünk a betegek számára

- tette hozzá.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Verőcei hajósbaleset. Ketten biztossan életüket vesztették, amikor egy motorcsónak egy szállodahajóval ütközött. Mi vezethetett a tragédiához? Tóth Mihály, a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője úgy fogalmazott a HírTV stúdiójában, hogy a motorcsónak nagyon nagy sebességgel ütközhetett neki valaminek. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!