2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Napi aktuális

Ungár Péter kőkeményen beleállt Karácsony Gergelybe + videó

Karácsony Gergely nagyon jószándékú ember, de mindig mindenki összefog ellene, pedig ő nagyon próbálkozik, ugyanakkor az esőfelhő is csak felette esik - így fogalmazott Ungár Péter, az LMP társelnöke a főpolgármesterről a Napi aktuálisban. 

  • Ungár Péter kőkeményen beleállt Karácsony Gergelybe + videó

Ungár Péter sorolta, Karácsony Gergely 2019-es lakhatási ígéretei semmilyen szempontból nem teljesültek. 

Pontosan az, hogy Vitézy Dáviddal verseng Karácsony Gergely, folyamatosan visszatérően megpróbál úgy csinálni, mintha valamit csinált volna, ennek egy Örkény-egypercesi példája ez a villamos, aminek ötödjére jelentik be, hogy el fog készülni és még a tervezését sem írták ki

- mutatott rá Ungár Péter annak kapcsán, hogy a közeltmúltban megint arról szóltak a hírek, hogy újabb fonódó villamoshálózatot terveznek kialakítani Budapesten. 

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!