2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Napi aktuális

Ukrán hírszerzés: Célunk, hogy megöljük Putyint

Kiss Rajmund, az MCC diplomáciai műhelyének vezetője volt a vendégünk.

  • Ukrán hírszerzés: Célunk, hogy megöljük Putyint

Május 15-én nagyszabású NATO hadgyakorlat kezdődött el Észtországban, amely május 26-ig, 14 ezer szövetséges katona részvételével zajlik az orosz határ közvetlen közelében.

A hadgyakorlat többcélú, egyrészt a NATO meg kívánja mutatni a haderejét, másrészt pedig azt, hogy készen áll a harmadik világháborúra, amennyiben támadás éri a balti államot.

A NATO Tavaszi Vihar névre keresztelt hadgyakorlata egy esetleges orosz támadásra kívánja felkészíteni a szövetségesek haderejét, demonstrálva, hogy a NATO egy esetleges támadás esetén az első pillanattól képes harcolni, nyilatkozta egy a hadgyakorlatban résztvevő tiszt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Dizseri András: Győzött a jog és a törvényesség! + videó

Dizseri András: Győzött a jog és a törvényesség! + videó

A Napi aktuálisban Dizseri András polgármesterjelölt, Diósd volt a vendég, akivel Velkovics Vilmos többek között arról beszélgetett, hogy az újraszámlálás után ő lett a polgármester, illetve, hogy reményei szerint Diósd új lendületet vesz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!