2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Napi aktuális

Több uniós ország szigorítaná a migrációt

Brüsszel nem mondott le a migránskvóta tervéről és arról sem, hogy pénzbüntetéssel sújtsa azon országokat, melyek nem hajlandók befogadni a szétosztott illegális migránsokat. További részletek Párducz Árpádtól, a Migrációkutató Intézet elemzőjétől. 

  • Több uniós ország szigorítaná a migrációt

Mintha az Európai Unió vezetése nem Európa része lenne, a tagországok ugyanis egyre többféle módszerekkel küzdenek a nem szűnő illegális migrációval.

Az olaszok a kibocsájtó országokon segítenének anyagilag, a németeknél a jobboldal szerint nem a bevándorlókkal kell pótolni a munkaerőhiányt, hanem családpolitikával, a britek úszó szigetekre telepítik az illegális bevándorlókat és pénzbüntetéssel sújtják az őket foglalkoztató munkáltatókat.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Sulyok Tamás: Erősíteni kell a kétoldalú párbeszédet Szlovákiával

Sulyok Tamás: Erősíteni kell a kétoldalú párbeszédet Szlovákiával

A kétoldalú párbeszédet nem csak fent kell tartani, de erősíteni is kell ahhoz, hogy Magyarország és Szlovákia regionális és európai szinten is még inkább szolgálni tudja saját nemzeti és egyben a két ország stratégiai partnerségből fakadó érdekeit - mondta Sulyok Tamás köztársasági elnök csütörtökön a Peter Pellegrini szlovák államfővel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!