2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Szijjártó Péter: Magyar áldozatokról, sérültekről jelenleg nincs tudomásunk + videók

Több, mint hatvan halottja és száznál is több sebesültje van a moszkvai terrortámadásnak. Összefoglalónkban több szakértő és egy Moszkvában dolgozó magyar állampolgár is kommentálta a történteket.

  • Szijjártó Péter: Magyar  áldozatokról, sérültekről jelenleg nincs tudomásunk + videók

Magyar áldozatokról, sérültekről jelenleg nincs tudomásunk – jelentette ki a Facebookon egy bejegyzésben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a moszkvai véres terrortámadást követően.

A nagykövetség munkatársai valamennyien biztonságban vannak. A konzuli védelemre regisztrált állampolgárainkat értesítettük és az illetékes hatóságokkal szorosan együttműködve folyamatosan nyomon követjük az eseményeket. A konzuli szolgálatunk sürgősségi telefonszáma folyamatosan rendelkezésre áll a magyar állampolgárok számára – fogalmazott a külügyminiszter.

A HírTV 22 órakor kezdődött Híradójában szakértők segítségével összefoglalták az eddigi fontos információkat és a korábbi oroszországi terrortámadások történetét.

Ez a felvétel a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaz.

Somkuti Bálintot kérdeztük a véres moszkvai terrortámadásról a Napi Aktuálisban:

Georg Spöttle nyilatkozott az eseményekről a Híradónak:

 

 

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó/videó: MTI, X, Youtube

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!