2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Napi aktuális

Tasnádi Péter is színre lép, fokozódik a hangulat Szigetszentmiklóson + videó

A DK beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós polgármeserét Magyar Péter szombati tüntetésén tett kijelentései miatt. A témában vendégünk volt Vántsa Botond, a Fidesz-KDNP szigetszentmiklósi polgármesterjelöltje.

  • Tasnádi Péter is színre lép, fokozódik a hangulat Szigetszentmiklóson + videó

Nagy János magát függetlennek mondja, azonban a Gyurcsány-párt szerint Fidesz-kollaboráns szigetszentmiklósi polgármesterről van szó. 

Mellébeszélésnek tartja Vántsa Botond, hogy a településvezető valóban független lenne, hiszen korábban támogatta hat ellenzéki párt, majd mindegyikük később kifarolt mögüle. 

Vántsa Botond a HírTV stúdiójában arról is beszélt, hogy a kétes alak, korábban elítélt Tasnádi Péter jónéhány ökölvívóval is felvonul Szigetszentmiklóson, aminek szerinte nyilávnvalóan köze van a kampányhoz. (A vállalkozó, Tasnádi Péter vezérletével nagyszabású box-gála szerveződik a városban - a szerk.)

Ilyen embereket nem szeretnénk látni Szigetszentmiklóson

- tette hozzá.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Verőcei hajósbaleset. Ketten biztossan életüket vesztették, amikor egy motorcsónak egy szállodahajóval ütközött. Mi vezethetett a tragédiához? Tóth Mihály, a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője úgy fogalmazott a HírTV stúdiójában, hogy a motorcsónak nagyon nagy sebességgel ütközhetett neki valaminek. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!