2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Napi aktuális

Tarlós István: Az ellenzék a tömeglélektan eszközeivel dolgozik

Budapest után Magyarországot is vezetné Karácsony Gergely, akinek eddigi főpolgármesteri munkájáról nincs jó véleménye az elődjének. Napi aktuális című műsorunk vendége volt Tarlós István volt főpolgármester, aki szerint az ellenzéki összefogásban csak a hatalomvágy a közös.

  • Tarlós István: Az ellenzék a tömeglélektan eszközeivel dolgozik

A jövő évi választáson utódaink jövője lesz a tét – jelentette ki Tarlós István. A volt városvezető szerint a jelenlegi kormányt és vezetését azért kell támogatni, mert államférfiként viselkedik a miniszterelnök és közvetlen környezet az illegális migráció, a nemzetpolitika, a kultúra és a családpolitika terén.

Az egykori főpolgármester kiemelte, a jövő generációjának sorsa hosszú időre eldőlhet 2022-ben, hiszen a felsorolt ügyek kezelése akár 180 fokos fordulatot is vehet a jelenlegi ellenzék által.

Tarlós István szerint némely ellenzéki vezető politikus kommunikációja a sztálinista-rákosista korszakra emlékeztet és „az az ember érzése, hogy nincsenek maguknál”.

Az ellenzék a tömeglélektan eszközeivel dolgozik, ami nem egy veszélytelen dolog. Amit szugerálnak bele egy ilyen hangulatban, azt vagy abszolút igazságként vagy abszolút tévedésként kezeli, ilyenkor a legkisebb ellenszenv is elég ilyenkor, hogy a reakciók szabályos gyűlöletté alalakuljanak – tette hozzá.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Péter: Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját

Magyar Péter: Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját

Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját - jelentette ki Magyar Péter jogász kedd reggel az ATV Start című műsorában arra a kérdésre reagálva, hogy valaha is fordult-e tettlegességbe a családi vita közte és egykori neje, Varga Judit volt igazságügyi miniszter között.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!