2021. 10. 15. Péntek Teréz napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Napi aktuális

Tarlós István: Az ellenzék a tömeglélektan eszközeivel dolgozik

Budapest után Magyarországot is vezetné Karácsony Gergely, akinek eddigi főpolgármesteri munkájáról nincs jó véleménye az elődjének. Napi aktuális című műsorunk vendége volt Tarlós István volt főpolgármester, aki szerint az ellenzéki összefogásban csak a hatalomvágy a közös.

A jövő évi választáson utódaink jövője lesz a tét – jelentette ki Tarlós István. A volt városvezető szerint a jelenlegi kormányt és vezetését azért kell támogatni, mert államférfiként viselkedik a miniszterelnök és közvetlen környezet az illegális migráció, a nemzetpolitika, a kultúra és a családpolitika terén.

Az egykori főpolgármester kiemelte, a jövő generációjának sorsa hosszú időre eldőlhet 2022-ben, hiszen a felsorolt ügyek kezelése akár 180 fokos fordulatot is vehet a jelenlegi ellenzék által.

Tarlós István szerint némely ellenzéki vezető politikus kommunikációja a sztálinista-rákosista korszakra emlékeztet és „az az ember érzése, hogy nincsenek maguknál”.

Az ellenzék a tömeglélektan eszközeivel dolgozik, ami nem egy veszélytelen dolog. Amit szugerálnak bele egy ilyen hangulatban, azt vagy abszolút igazságként vagy abszolút tévedésként kezeli, ilyenkor a legkisebb ellenszenv is elég ilyenkor, hogy a reakciók szabályos gyűlöletté alalakuljanak – tette hozzá.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

 

 

További epizódok

Horváth József: Beleavatkoztak a csehországi választásokba

Az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója szerint Andrej Babis cseh kormányfő is a hibrid háború egyik vesztese. 2021. október 15.

Századvég: A választók közel kétharmada a Fidesz-KDNP győzelmére számít 2022-ben

Mit mutatnak a közvéleménykutatási számok? Vendégünk Palócz André, a Századvég vezető elemzője volt. 2021. október 15.

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk. 2021. október 15.

Legfrisebb híreink

Vezércikk: Orbán szerint plüssmacikkal nem lehet megvédeni határt

Ismét olvastunk a sorok között, akik pedig segítettek a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterének elemzésében: Deák Dániel, aki szerint már az ellenzéki szimpatizánsok is felháborítónak tartják, amit Brüsszel a keleti vakcinákkal művel, Bayer Zsolt, aki szerint valóság nevű nagybátyánk Keletre költözött, a Nyugat pedig teljesen elveszítette realitásérzékét; Kiszelly Zoltán, aki szerint Gyurcsány Ferenc már a KISZ-ben tanulta a Machiavellizmust, a többiek az ellenzékben viszont még csak most kapizsgálják. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Megemlékezés Olaszliszkán

15 éve lincselték meg Szögi Lajos tanárt Olaszliszkán. A gyilkosság évfordulóján a településen emlékezik 18 órától a Mi Hazánk, a MÖM és a Betyársereg. A helyszínen van tudósítónk Csápenszky Erna.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!